Her bölgeden uygun fiyatlı LPG istasyonları

Konya merkez
Tp (nadiravcan ipragaz) 2.32
Bp (telefoncular) 2.39
Shell (kavaklı petrol) 2.45

Faaliyet ayn-ı lezzettir...
 
İzmir Buca köprüsü mevki Shell 2,39
 
Bu turgutlu kemalpaşa tarafından izmire gelirken milangaz var bi tane ama demirören holdingin kendi istasyonu olduğu yazıyodu. 2,58ti orda fiyat. Hangisi ucuzsa ordan alırım özellikle markanın kendi istasyonundan alınırsa hile vs ihtimalini minimuma indirmiş olursunuz. 3. kişilerden almam ben kolay kolay
 
Şuan bildiğim Ankara'da en uygun(kaliteli gaz) İstanbul yolu carrefour yanında ki lukoil 2.59 dan veriyor. birde şaşmaz göbekte Türkiye petrolleri var 2.61. İkisi de kalite olarak yüksek. Şaşmaz içinde ki 2.45 e satılan gaza da aldırış etmeyin :)
 
Kozyatağı Aytemiz , gayet kaliteli ve rekabet dolayısıyla uygun fiyat , en son zamlardan sonra bile 3,45₺ , o hat üzerinde OPET,BP aynı fiyat hepsinde . Ama ben yıllardır Aytemiz gaz kullanıyorum. Hem enjektorleri bozmuyor. Bir ara OPET kullaniyordum ,katkılı gaz sloganlariydi. Enjektörler yağlanıyordu, vazgeçtim. Şu an favorim Aytemiz ;)
 
Ankara'da Şaşmaz'a gelmeden Milangaz 3,27 ve PO 3,29 TL. Ayaş yolunda PO 3,29 TL. Ankara-Eskişehir İstikametinde Ankara çıkışı ALPET 3,25 TL, Polatlı'ya gelmeden Temelli'yi geçince JETPET (özellikle oradan alırım) 3,25 TL.
 
Geri
Üst