yazın haftada 3 gün araba yıkarım araba evde garajında dururken dahi temiz dir asla kirli bırakmam ( kışın dahil ) . arabayı yıkamam yaklasık iç dış 2 - 2.5 saat felan sürebilir ( kurulama dahil ) inceleme durumuma göre. ürünlerimin hepsi meguiars sadece şampuanım ve motor koruyucumu temizleyici mi neyse o eksik. genelde benzin istanyonunda temizliyorum zaten . yıkamaya baslamadan önce aracımı yıkıyacagım yeri temizliyorum ilk ve ara sıra 4 saat e yakın sürüyor ( genelde bu süreleri cumartesi günleri yakalıyorum ) çamurluk içlerini dahi temizliyorum 50 kurus lk süngerle . Kendim kasabada oturuyorum 3 bin nüfslu bi köy yollar rezalet ama yinede çakıl taşlı yollara aracım cok nadir girmiştir bu yüzden babamla cok tartıstım eve gelirken 2 yol tercihim var kısa olan çakıl taşlı ama asla girmem 2 dk uzatır diger yoldan gelirim yolda su görsem yavaslar neredeyse durma noktasına gelir öyle gecerim Aracımın renginin beyaz olmasını bu yüzden istedim seviyorum beyazı toz olsada gözükmüyor siyah araç la asla yapamam imkansız yani .. Yagmurlu havalarda araç yıkama kabiliyetim vardır yagmurlu havada gezmeyi severim ve gezdikten sonra yagmur yagsada yıkar ve eve öyle giderim aracı alalı 1 yıl oldu suanda 20800 km de siz düşünün artık ne kdr cok gezmişim ve yıkamışım ( ögrnci oldgm icn bu kdr cok bos vktm oluyor bnde aracımla degerlendiriyorum ) benim söylüceklerim bu kadar okumak ve yorumlamak size düşer k:
Moderatörün son düzenlenenleri: