Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[quote author=Gelendostlu link=topic=510.msg7856#msg7856 date=1404289981]
Berk buluşma tarif edilmez güzellikteydi. İstanbul'dan da bir atılım bekliyoruz.
Kırın şu makus talihinizi. 8)
[/quote]
Kıskanmadım değil yani abi Direk atak yapmamız lazım İstanbul olarak Bir fotoğrafçımız yok ama idare edicez artık
[quote author=berk tmzl link=topic=510.msg7859#msg7859 date=1404290677]
Kıskanmadım değil yani abi Direk atak yapmamız lazım İstanbul olarak Bir fotoğrafçımız yok ama idare edicez artık
[/quote]
Berk bugün yapacazda park yeri bulabilecek miyiz birde bizde Kerem Bey gibi üye de yok
[quote author=Attila Khan link=topic=510.msg7862#msg7862 date=1404292998]
Berk bugün yapacazda park yeri bulabilecek miyiz birde bizde Kerem Bey gibi üye de yok
[/quote]
Park yerinde sorun yok abi , fotoğraf için bir fikrim yok en kötü telefonlar var
Yorumlar gerçekten mutlu etti arkadaşlar sağolun bu arada bi kaç ekstra sahne arkası fotoğrafı da koyalım, elinde fotoğraf olan abilerim olursa bu konu altından paylaşsınlar arşivimiz zenginleşir
Kerem tebrik ediyorum seni, gerçekten harikulade fotoğraflar çekmişsin. Buluşmada aramızda olduğun için şanslıyız :gut:
Yoksa yine cep telefonları ile idare edecektik her zaman olduğu gibi.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.