İlk uzun yol deneyimlerimi paylaşayım.
Konya'dan Muğla'ya gittim geldim. Toplam mesafe 1100 km. (50 km şehir içi gezinti dersek)
3 depo gaz + çeyrek depo benzin tükettim bu yolda. Aldığım yakıt 335 TL tuttu.
Giderken aracım daha 600 km deydi. Henüz rodajda olduğu için devri yükseklere çıkarmamaya çalıştım ama genel olacak 120 nin altına ilçe merkezleri dışında hiç inmedim diyebilirim. Yer yer 140 lara da çıktığım oldu. Sürüş performansım bu şekildeydi.
Bu arada gazlarında bana göre menzile etkisi var.
Yola çıkmadan opetten fulledim 320 km gittim. Sonra bp den aldım 340 km gittim. En son dönerken shell'den fulledim. 360 km yol gittim.
En iyi menzili shell'de yakaladım. Bir sonraki uzun yolda yine test edeceğim.
Menzilin artmasına aracın açılmasının motor parçalarının birbirine alınmasının da etkisi olmuş olabilir mi sizce?
SM-G935F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Konya'dan Muğla'ya gittim geldim. Toplam mesafe 1100 km. (50 km şehir içi gezinti dersek)
3 depo gaz + çeyrek depo benzin tükettim bu yolda. Aldığım yakıt 335 TL tuttu.
Giderken aracım daha 600 km deydi. Henüz rodajda olduğu için devri yükseklere çıkarmamaya çalıştım ama genel olacak 120 nin altına ilçe merkezleri dışında hiç inmedim diyebilirim. Yer yer 140 lara da çıktığım oldu. Sürüş performansım bu şekildeydi.
Bu arada gazlarında bana göre menzile etkisi var.
Yola çıkmadan opetten fulledim 320 km gittim. Sonra bp den aldım 340 km gittim. En son dönerken shell'den fulledim. 360 km yol gittim.
En iyi menzili shell'de yakaladım. Bir sonraki uzun yolda yine test edeceğim.
Menzilin artmasına aracın açılmasının motor parçalarının birbirine alınmasının da etkisi olmuş olabilir mi sizce?
SM-G935F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.