Ankarada Elektrikçi

Katılım
19 Ağu 2016
Mesajlar
12
Tepki puanı
0
Aracınız
Arkadaşlar,
Far modülü ve gündüz farı taktırabileceğim bir elektrikçi arıyorum. Far modulum var, led i de ondan ya da başka yerden alırız sorun değil.
El işçiliği olan işten anlayan birileri önerebilir misiniz?

teşekkğr ederim.
(umarım konu doğru yerdedir)
 
Katılım
13 Haz 2016
Mesajlar
1,391
Çözümler
1
Tepki puanı
1,213
Aracınız
Şaşmazda Platin oto elektrik varmış. Daha önce hiç gitmedim ama herkes orayı öneriyor. Nette tel ve adres var, görüşüp sorun derim.
 

maksu

0
Yönetici
Katılım
15 Mar 2015
Mesajlar
2,794
Tepki puanı
589
Konum
ankara / dikmen
Aracınız
Honda CRV

dnzkrt

0
Katılım
17 Nis 2016
Mesajlar
503
Tepki puanı
8
[MENTION=964]maksu[/MENTION] hocam valla piyasadakiler kasap bende çok kılım araba konusunda dediğiniz gibi servistekiler de çok beklendiği gibi değil sırf bunların yüzünden oto elektrik, mekanik hatta yıkamacı bile olduk ? birçok arkadaşımı gönderdim bu arkadaşa memnun kalmayınca insan kendini de kötü hissediyor herkesin beklentisi farklı


iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Katılım
19 Ağu 2016
Mesajlar
12
Tepki puanı
0
Aracınız
hocam acıkcası bende sizin gibiyim elimden gelse herseyini kendim ogrenir yaparım ama bazı şeyleri bir kere bi görmek gerekiyor sanırım. Elektrik konusunda riske giremedim. [MENTION=3441]dnzkrt[/MENTION] bi telefon edeyim sorayım. başka bi yer bilmiyorum denemeden bilemeyecegim :)

edit:
baktım yakınmışta. bi gider tanışırım olmazsa. Bide gündüz farı falan bakarız bi. Sizin bildiğiniz yerse bi kontrol etmekte fayda var. Elimde follow me home modulu var en azından onu taktırmak istiyorum 2 aydır arabada dolanıyor.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst