CYCLONE Mulltimedia Arayüz Değiştirme

Katılım
15 Eki 2016
Mesajlar
108
Tepki puanı
0
Aracınız
Herkese Selam,
2015 Premium aracımla birlikte verdikleri Cyclone marka multimedia için 26 adet arayüz paylaşacağım.
Bu temalar sadece Honda'ya ait olmadığı farklı marka araçlar için de tasarlandığından her arayüzün her özelliği bizde çalışmamaktadır. Mesela Wv için olan arayüzde klima kontrol menüsü var , bazılarında lastik kontrol menüsü var fakat bunlar bizde çalışmamakta.
Deneyerek aklınıza en çok yatanı kullanabilirsiniz. Mesela ben Ww için olanı çok beğenip sadece bizim araçlarımızda çalışan özellikleri kullanarak kendim bir arayüz yaptım. fotoğrafını sizinle paylaşayım.

Ekli dosyayı görüntüle 2392
Bu arayüzün orjinalinde bizde çalışmayan menüler , özellikler vardı onları sildim ve en çok kullandıklarımı ana ekrana koydum. Analog Saat ekledim :p
En önemlisi kayıtlı olmayan bir radyo kanalına gitmek eziyetti. Fakat bunda sürükleyerek radyo kanalına artık rahatlıkla gidebiliyorum. Bu arayüzün adı onurdark =) zaten klasörün içerisinde mevcut. Umarım beğenirsiniz. İsteyen olursa Edit programını da paylaşırım.

Arayüzleri uygulamak için dosyaları flash belleğinize atın Cyclone'a ait usb girişine takın , ayarlardaki arayüz menüsünden gözat diyerek ekleyin. Cyclone 12 tane arayüze izin veriyor beğenmediklerinizi silebilirsiniz. Foruma fazla girmiyorum malesef sormak istediğiniz olursa gördüğümde cevaplamaya çalışırım.
Saygılarımla.

Buda arayüzlerin linki : https://drive.google.com/folderview?id=0B3Fv-dLLjeQMWThUN3RTYzZRVHc&usp=sharing

Not : Cyclone 'da telefondaki müzikleri bluetooth ile çalabiliyoruz. Cihaza bağlıyken bluetooth menüsünde media playera basıp play tuşuyla dinleyebiliyoruz.

hocam bu skinsleri skins klasörüne atıyorum ama temalarda görünmüyor
 
Katılım
15 Eki 2016
Mesajlar
108
Tepki puanı
0
Aracınız
Başka konuda yazılan:

"
http://s3.dosya.tc/server8/ca6ktb/blue3_CX-5.rar.html

http://www.dosyaupload.com/SP2
İlk versiyonudur. Konu altında başka paylaşımlarda var, hoşunuza gideni kullanabilirsiniz. "

Diğer konu: https://www.civictr.com/showthread.php/3301-2015-Civic-Cyclone-Navigasyon-Tema

Bu arada tema yüklemek için WinCe arabirimine geçmeye gerek yok. Usb disk'e atıp tema ayarlarından gözat ile ilgili yere kopyalıyor. Konu ilk başlarken neden böyle yapmışım bende bilmiyorum.

tema ayarlarında gözat diye bi yer yok bende :(
 
Geri
Üst