Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam ben sticker isteyenlerin önde bayrak tutanıyım bi de madem yaptırılacak; fotodaki işaretli yere yapıştırmak için bi de küçük halini rica ediyorum. çok şık olacağını düşünüyorum.
[member=6]hakko modelistlik[/member] abi izinsiz aldım kusura bakma. siyah folyolu seninki geldi elime :aman:
[member=375]dr.ersoy[/member] Hocam şu anda yeni sticker basımı yapılmayacak, elimizde bulunanlar gönderilecek, bir dahaki basımda mutlaka dediğiniz boyutta sticker da bastırırız.
Mevcut stickerlar 30 cm, deneme için yaptırdığımız bir tane 25 cm var isterseniz gönderebilirim
[quote author=NoFeaR link=topic=820.msg14653#msg14653 date=1413148705]
[member=375]dr.ersoy[/member] Hocam şu anda yeni sticker basımı yapılmayacak, elimizde bulunanlar gönderilecek, bir dahaki basımda mutlaka dediğiniz boyutta sticker da bastırırız.
Mevcut stickerlar 30 cm, deneme için yaptırdığımız bir tane 25 cm var isterseniz gönderebilirim
[/quote]
25 cm bahsettiğim yere muhtemelen büyük gelir ama bi bakabiliriz. belki .com kısmı çıkarılarak yapıştırılabilir.
hocam tüm stickerları bana yollayın yenisini bastırın
[quote author=dr.ersoy link=topic=820.msg14656#msg14656 date=1413148966]
25 cm bahsettiğim yere muhtemelen büyük gelir ama bi bakabiliriz. belki .com kısmı çıkarılarak yapıştırılabilir.
hocam tüm stickerları bana yollayın yenisini bastırın
[/quote]
Hahaha güzel fikir
Hocam müsait bir zamanda dediğin kısımda fotosunu çekip göndereyim
Bizim stickerlar çok amaçlı kullanılabiliyor, kombinasyonları, civic - civictr - tr - civictr.com
[quote author=NoFeaR link=topic=820.msg14658#msg14658 date=1413149259]
Hahaha güzel fikir
Hocam müsait bir zamanda dediğin kısımda fotosunu çekip göndereyim
Bizim stickerlar çok amaçlı kullanılabiliyor, kombinasyonları, civic - civictr - tr - civictr.com
[/quote]
eywallah hocam güzel olur. civictr olacak hocam tr'daki o anlı şanlı bayrağımız görülecek ayıyla yıldızıya :clap:
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.