1.6 i dtec alma arefesindeyim yardım lütfen.

Ad Soyad
Mitat dolmaz
Aracınız
Civic FC5 2019
Merhaba abiler 1.6 dizel otomatik civic alma arefesindeyim 1.5vtece gücüm yetmiyor ve atmosferik bi benzinlide almayı düşünmüyorum. İlk arabam olucak ve ev alırken satmam gerekicek. Hızlı satamıcağımı biliyorum ama 1030 olan ilan fiyatından 900 e kadar düştüm. Ve arabamcom araça triksat olarak 1030 veriyor. 30 kırsalar en kötü tekrar 1 e satarım diye hesap ediyorum. Eğer söylediklerinin dışında birşey yoksa. Sizler bu aracı tavsiye edermisiniz kullanıcı abiler arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Biliyorum bu paralara başka araçlar var ama ben 2017 üzeri olmasını istiyorum bu dolulukta sağlamlıkta motor şanzıman olarak daha sağlam dolu bi araç bulamadım. Sizlerinde tavsiyelerini dinlemek isterim. Şimdiden teşekkür ederim

cagdasozkan

Özel Üye
Aracınız
Civic FC5 2019
Hocam bu aracın hastasıyım ama çoğunluk şehir içi kullanacaksanız almayın derim. Partikül filtresi konusunda fazlasıyla muzdarip olabilirsiniz. Ayrıca dizel Civic'lerde yolcu koruma adına kaput güvenlik önlemleri var. Yani tesadüfen önden bir araca yavaşça çarpsaniz, ya da köpeğe filan çarpsaniz kaput pistonlarinin kaput ile birlikte değişmesi gerekecek ve çok yüksek tramer görünecek, forumda ilgili konular var. Bu nesil civic'in dizelini çoğunlukla uzun yolda kullanmayacksanız ve kaskosuz binecekseniz kesinlikle almayın derim. 1.5 turbo candır, efsanedir, hem yakıt hem performans olarak ama dizelin bu can sıkıcı durumları benim için hep itici sebepler. Karar sizin.

DCO-LX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ad Soyad
Mitat dolmaz
Aracınız
Civic FC5 2019
Hocam bu aracın hastasıyım ama çoğunluk şehir içi kullanacaksanız almayın derim. Partikül filtresi konusunda fazlasıyla muzdarip olabilirsiniz. Ayrıca dizel Civic'lerde yolcu koruma adına kaput güvenlik önlemleri var. Yani tesadüfen önden bir araca yavaşça çarpsaniz, ya da köpeğe filan çarpsaniz kaput pistonlarinin kaput ile birlikte değişmesi gerekecek ve çok yüksek tramer görünecek, forumda ilgili konular var. Bu nesil civic'in dizelini çoğunlukla uzun yolda kullanmayacksanız ve kaskosuz binecekseniz kesinlikle almayın derim. 1.5 turbo candır, efsanedir, hem yakıt hem performans olarak ama dizelin bu can sıkıcı durumları benim için hep itici sebepler. Karar sizin.

DCO-LX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu kaput işinin sensörü iptal falan olmuyormu

Aracınız
Civic FD6 2011
Honda dizel bence mantıksız bu araçlar benzinli olarak dizayn edildi. Benzinli devam hocam kafan ağrımasın boşuna bencede..

Geri