Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum cıvıc 1.6 ies aracım mevcut bu sabah marşa bastıgımda almadı akü almayı dusunuyorum ama akunun şekli normal değil ince uzun internette bulamadım tavsiyelerinizi bekliyorum iyi forumlar dilerim
Birtane buldum uyar mi dersin hocam bide 60 ah olani var diyolar mars daha cabuk aliyomus dogru mudur?Kardeşim ben 290 TL ye mutlu akü aldim ince dar benimkide .45 ah mutlu buldum aldım nette pek yok ve fiyatlar fazla herhangi bir mutlu akü yazan yere gir bı sor derim
Honda Civic fd6 2009 premium
Aracınızda extra ses sistemi ve lpg var ise akü kuvvetli olsa güzel olur. Birde soğuk yerde kalıyorsanız buda aküye fazla yüklenmeye neden olur. Mutlunun dar ters kutup 55'lik aküsü var. Ben bunu kullanıyorum. Başka markalardan varta ve incide güzel aküler. Önce internetten fiyat araştırması yapın. Sonra çevrenizde bayi ve satıcılar ile görüşün. Hangisi hoşunuza giderse onu alırsınız.Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum cıvıc 1.6 ies aracım mevcut bu sabah marşa bastıgımda almadı akü almayı dusunuyorum ama akunun şekli normal değil ince uzun internette bulamadım tavsiyelerinizi bekliyorum iyi forumlar dilerim