1.6i VTEC ECO DREAM BENZIN MANUEL ALINIR MI ?

Ad Soyad
Nurettin Karaduman
Aracınız
Civic FC5 2018
Herkese merhaba

Benim bir önceki aracım 2015 corolla idi. Konforlu ve problemsiz bir arabaydı. 2019 Civic 1.6i VTEC Atmosferik benzinli manuel düşünüyorum bir sonraki aracımı. Atmosferik benzinli ve manuel üçlemesi bile servise bakımdan bakıma uğrayacağım intibasını uyandırıyor. Civiclerin bu kasaları da gerçekten çok yakışıklı araçlar çok beğeniyorum. Pek performans adamı değilim aracı kozmetik olarak beğenmem ve beni çok da uğraştırmaması marşa basınca kafam rahat arabaya güvenmem çok önemli benim için.

Sizler ne düşünüyorsunuz ?

İyi forumlar

Emirbey

Project Man
Yönetici
Ad Soyad
Emirbey26
Aracınız
Civic FB7 2015
Herkese merhaba

Benim bir önceki aracım 2015 corolla idi. Konforlu ve problemsiz bir arabaydı. 2019 Civic 1.6i VTEC Atmosferik benzinli manuel düşünüyorum bir sonraki aracımı. Atmosferik benzinli ve manuel üçlemesi bile servise bakımdan bakıma uğrayacağım intibasını uyandırıyor. Civiclerin bu kasaları da gerçekten çok yakışıklı araçlar çok beğeniyorum. Pek performans adamı değilim aracı kozmetik olarak beğenmem ve beni çok da uğraştırmaması marşa basınca kafam rahat arabaya güvenmem çok önemli benim için.

Sizler ne düşünüyorsunuz ?

İyi forumlar
Sorunsuzluk adına Honda+manuel+atmosferik üçlemesi güzel bir tercih gibi görünse de tercih etmeyi düşündüğünüz araç dream paket olacağı için satarken sorun yaşayabilirsiniz. Kimse kolay kolay boş donanımda bir aracı almak istemez.

Cvt kumar oynamaktan farksız. O noktada sorun yaşamamak adına manuel mantıklı bir tercih.

Hondanin motorları bu konuda sorunsuz.
Km. düşük ve servis bakımlı bir araç olursa çekinmeden alabilirsiniz.

Ama elegance paket düşünmeniz hem sizin konforunuzu, hem de yarın bir gün aracınızı değiştirmeniz durumunda satışınızı ciddi oranda etkileyecektir.

Ad Soyad
Nurettin Karaduman
Aracınız
Civic FC5 2018
Sorunsuzluk adına Honda+manuel+atmosferik üçlemesi güzel bir tercih gibi görünse de tercih etmeyi düşündüğünüz araç dream paket olacağı için satarken sorun yaşayabilirsiniz. Kimse kolay kolay boş donanımda bir aracı almak istemez.

Cvt kumar oynamaktan farksız. O noktada sorun yaşamamak adına manuel mantıklı bir tercih.

Hondanin motorları bu konuda sorunsuz.
Km. düşük ve servis bakımlı bir araç olursa çekinmeden alabilirsiniz.

Ama elegance paket düşünmeniz hem sizin konforunuzu, hem de yarın bir gün aracınızı değiştirmeniz durumunda satışınızı ciddi oranda etkileyecektir.
Teşekkür ederim hayırlısı olsun sahibindende pazarlığa oturdum bir araçla olumlu neticelenirse güncelleyeceğim 🙃

Ad Soyad
Onur T.
Aracınız
Civic FK7 HB 2018
gnelde alırken satma kolaylıgını dusunmek adına. dream ve manuel olması baya dezavantaj olur. en azından otomatik bulmaya calısın derim

Ad Soyad
Nurettin Karaduman
Aracınız
Civic FC5 2018
Teşekkür ederim, satışını düşünerek alacağım bir araç olmayacak benim için. Manuel kullanıcısıyım. Daha önce honda sahibi olmadım, iyisiyle kötüsüyle araç hakkında bilgi sahibi olursam iyi olurdu 🙃

Emirbey

Project Man
Yönetici
Ad Soyad
Emirbey26
Aracınız
Civic FB7 2015
Teşekkür ederim, satışını düşünerek alacağım bir araç olmayacak benim için. Manuel kullanıcısıyım. Daha önce honda sahibi olmadım, iyisiyle kötüsüyle araç hakkında bilgi sahibi olursam iyi olurdu 🙃
Tamam yine manuel alın sorun yok. Ama en azından premium olsun. Cruise control uzun yolculuklarda çok iyi oluyor.

Karar sizin. En zoru seciyorsunuz😃

Ad Soyad
Onur T.
Aracınız
Civic FK7 HB 2018
mkenaik olarak sizi üzmez zaten honda o yuzden yıllarca sorunsuz kullanırsınız

Ad Soyad
Nurettin Karaduman
Aracınız
Civic FC5 2018
Arkadaşlar önerilerinize teşekkür ederim.

Boş kasa civic ile başa baş gittiğinden 2017 Passat b8 benzin manuel 1.4 TSİ aldım..

Ad Soyad
Nurettin Karaduman
Aracınız
Civic FC5 2018
Ama şöyle de bir karar aldık arkadaşla keyfine binmelik bir hb civic 6. nesil de bakıyor olacağız, temiz satan arkadaşımız varsa kabulümüzdür :)

Geri