Herkesin yorumu ve tercihleri farklı olabilir hocam. Siz genel olarak yorumları ve anket sonuçlarını değerlendirerek bir yol izleyeceksiniz artık ?aslında yazmak için biraz bekleyecektim ancak yazmaya karar verdim. ben anketin seçeneklerini yazarken 10 bin tl fazla veririm şıkkını koymayacaktım çünkü anlamsız bir seçenek ki nihayetinde aracı alır 10 bin tl ye kendiniz taktırır sorunsuz binersiniz belli bir km. yem olarak koydum oraya ve görüyorum ki sırf lpg yi savunmak adına bir arkadaşımız 100 bin km lpg ile kullanılmış bir araca 10 bin tl daha fazla veririm şıkkına oy vermiş . yorum sizlerin.....
Çözüme ulaştığınızı varsayarak konuyu kilitliyorum.sonuçlar ortada zaten. 12 oyun 9 u 100 k lpg ile kullanılmış bir aracı almayacağını beyan etmiş. 1 oy 10 bin tl eksik, 1 oy 20 bin tl eksik veririm demiş. buradan ve sarı sayfadaki binlerce örnekten aslında lpg nin bize tasarruf sağlamadığının kanıtı zaten. çünkü aracınız satılırken orjinal benzinli olanlardan en az 15-20 bin tl ucuza gidecektir. lpg taktıracak kişi en az minimum 200 bin km lpg ile yol yapmalı bana göre. benim için konu kapanmıştır.