Civic FE1 182hp yağ çubuğu yağ kontrolü

Ad Soyad
Ahmet Ayhan
Aracınız
Civic FB7 2012
Değerli arkadaşlar aracım henüz 12 bin km ve son yağ bakımı 1 ay kadar önce yapıldı. Bakımdan bu zamana kadar yaklaşık 400 km kullanıldı ve şehir içi kullanımı olmaksızın garajda durmaktadır. Bi kaç gündür araçla alakalı baktım her köşeden bişeyler üretir oldum malesef😂 fakat bu seferki durum hakkında gerçekten yardımınıza ihtiyacım var. Dediğim gibi aracım sürekli park halinde kapalı otoparkta bulunmakta. Bu gün araç tam soğuk iken hattan sın kullanım üzerinden 3 gün geçtikten sonra yağ çubuğuna bakıp kontrol etmek istedim ve görüntü beni şok etti ve aslında anlayamadım.görsel olarak bu metnin altına ekleyeceğim resimler motor tam soğuk iken defalarca silip tekrar kontrol sağladığımda çektiğim fotolar ve burada bana yağ fazlaymış gibi göründü.

Ekli dosyalar

• IMG_0476.jpeg
    IMG_0476.jpeg
    186.1 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_0475.jpeg
    IMG_0475.jpeg
    191.9 KB · Görüntüleme: 24
Ad Soyad
Ahmet Ayhan
Aracınız
Civic FB7 2012
1.5 lt için yağ miktarı tablosu
Aynen 3.7 tl belirtilmiş fakat fakat faturada 4 tl olarak yazıyor. Hatta aynı araca sahip bir kaç arkadaştanda rica ettim faturalarına bakmasını onlarda da 4 kg olarak belirtilmiş. Acaba 4 lt tamamı mı dolduruluyor yoksa 3.7 lt doldurulup bırakılıyor mu onu bilmiyorum

Ad Soyad
Murat Aras
Aracınız
Civic FE1 2023
Aynen 3.7 tl belirtilmiş fakat fakat faturada 4 tl olarak yazıyor. Hatta aynı araca sahip bir kaç arkadaştanda rica ettim faturalarına bakmasını onlarda da 4 kg olarak belirtilmiş. Acaba 4 lt tamamı mı dolduruluyor yoksa 3.7 lt doldurulup bırakılıyor mu onu bilmiyorum
Kutu yağlar 4 litre olarak satın alındığı için faturada öyle gösteriliyor, artan kısmı bayiye kalıyor..

Geri