Civic ES7 2002 hb merkezi kilit immobilizer sorunu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eu8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Eu8

0
Merhaba
Aracımız gündelik kullaniyorum. Akşam kilitledim sabah kilit orjinal kendi uzaktan kumandası bu arada ama açılmadı. Anahtar ile kapıyı açtım .kontqgi cevirince marş.motoru çalışıyor ama sonra farkettim ki yeşil anahtar ikonu çıkıyor yani immobilizeri geçemiyor.
Merkezi kilit sigortasına baktım sorun yok
Aku bu yıl agustos sonu alındı varta marka
Anahtar ve yedeknanahtarlar orjinall
Youtubedaki anahtar kodlaması da yaptım ama sonuc sıfır .
Bu tip bir durum yaşayan oldu mu?

Ad Soyad
Sinan
Aracınız
Civic FD6 2008
Merhaba
Aracımız gündelik kullaniyorum. Akşam kilitledim sabah kilit orjinal kendi uzaktan kumandası bu arada ama açılmadı. Anahtar ile kapıyı açtım .kontqgi cevirince marş.motoru çalışıyor ama sonra farkettim ki yeşil anahtar ikonu çıkıyor yani immobilizeri geçemiyor.
Merkezi kilit sigortasına baktım sorun yok
Aku bu yıl agustos sonu alındı varta marka
Anahtar ve yedeknanahtarlar orjinall
Youtubedaki anahtar kodlaması da yaptım ama sonuc sıfır .
Bu tip bir durum yaşayan oldu mu?
Selamlar bu sorunu nasıl çözdünüz?

Eu8

0
Selamlar bu sorunu nasıl çözdünüz?
Merhaba,
Sigorta kutusu komple değişmişti.. Çıkma olarak bulabilmiştim. Sonrasında her şey düzelmişti. Yetkili servis de ,sonradan gittiğim elektronikçi de cihaza bağladıklarında sorun sigorta kutusunda demişlerdi... ..Kesin olmamakla birlikte Multimedya double din teypten olmuş olabilir denmişti. Teypteki kızılötesi modül aracın kendi uzaktan kumanda modülü ile girişim yapıp bozabiliyor dediler inandık.. Bazı arkadaşlar tüm sigorta kutusunu değişmeseydin sigorta kutusu üzerindeki merkezi kilitle ilgili röleyi değişsen olurdu dediler ama tabi o zaman düşünemedik. Röle denen şey sigorta kutusu üzerinde küp şeker gibi siyah kübik parçalar . .Onların çıkmasını bulup değişmek sigorta kutusunu bulmaktan çok daha ucuz olabilir.. Bu tip bir sorununuz var ise cihazı olan iyi bir elektronikçiye (beyin vs işleri ile uğraşanlar) başvurun derim. Yetkili servise gitseniz de sorunu bulurlar ama muhtemelen parça ellerinde yoktur(10yaş üstü araçlarda) dolayısıyla çözüm üretemezler. Boşuna gitmiş olursunuz.
Çok geçmiş olsun..

Geri