Selamun aleyküm arkadaşlar
Es 7 Ön krom logo arıyorum aksesuarcılarda bi türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Es 7 Ön krom logo arıyorum aksesuarcılarda bi türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Yok usta arkası kırmızı olan değil sadece krom istiyorumVe aleykümselam
Orjinal logo mu, yoksa krom olup arkası kırmızı mı olacak?
Faaliyet ayn-ı lezzettir.
Eski logonuzu gördüm. Basit durmuş. Kaliteli birşey takmamışlar. Bu yüzden pekte hoş durmamış. Benim araç makyajsız kasa. Ben logomu değiştirdim. Üstünden çıkanda hali hazırda duruyor. Biraz araştırdım makyajlı olanlara oluyor mu diye. Yanlarından 2 mm. açık kalır dediler. Logo arkası boyalı ise sıkıntı yok boyasız ise çevresine bir rütüş atılabilirmiş. Düşünürseniz fotoğrafları atıyorum.Yok usta arkası kırmızı olan değil sadece krom istiyorum
İyi olur ustaEski logonuzu gördüm. Basit durmuş. Kaliteli birşey takmamışlar. Bu yüzden pekte hoş durmamış. Benim araç makyajsız kasa. Ben logomu değiştirdim. Üstünden çıkanda hali hazırda duruyor. Biraz araştırdım makyajlı olanlara oluyor mu diye. Yanlarından 2 mm. açık kalır dediler. Logo arkası boyalı ise sıkıntı yok boyasız ise çevresine bir rütüş atılabilirmiş. Düşünürseniz fotoğrafları atıyorum. Ekli dosyayı görüntüle 254421Ekli dosyayı görüntüle 254422Ekli dosyayı görüntüle 254423
Faaliyet ayn-ı lezzettir.