Honda 2008 Fd6 için ön amortisör körüğü almak istiyorum. İnternette sağ ve sol diye ayrı ayrı çıkıyor. Bunlarda bir yön olayı varmı. İkiside birbirinin aynısı gibi geldi banada. Ona göre sipariş vereceğimde. Bilgisi olan var mı?
Çok teşekkür ederim . Bunların servis fiyatı hakkında bilginiz varmı peki?Sağ ve solun yayı üst oturma yönleri farklı ve bu nedenle sağ ve sol ayrı parçalar, takım halinde almanızı tavsiye ederim.
Daha önce bu körükleri kullanmıştım ve kalitesi iyi görünüyordu, satıcıda ilgili biriydi.
1 Tk Honda Civic Fd6 2006-2012 Ön Amortisör Toz Körüğü Sağ-Sol Fiyatları ve Özellikleri
1 Tk Honda Civic Fd6 2006-2012 Ön Amortisör Toz Körüğü Sağ-Sol en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Geçen yıl 600 lira gibi bir rakam istemişlerdi, şu anda indirim gelmişmidir bilmiyorum ama en yakın servisteki yedek parça birimine bağlanarak fiyat sorabilirsiniz.Çok teşekkür ederim . Bunların servis fiyatı hakkında bilginiz varmı peki?