Doğru 9.8 gösteriyor tüketim normal midirMerhabalar,
Kuruş/TL ölçümünden ziyade, litre tüketimini baz alın her zaman. Örneğin FD6'lar yaz aylarında şehir içi ortalama 9-10 litre arası LPG tüketir.
Doğru 9.8 gösteriyor tüketim normal midir
Merhaba , halihazırda lpg de kullanıyorum lpg de ki kullanımı göstermiyor mu 9.8 yani ekstra 1.2 ile carpmam ne içindiGöstergede 9.8 yazıyor ise LPG'de kullanırken onu 1.2 ile çarparsanız yaklaşık LPG tüketim litresini bulursunuz. Bu da yaklaşık 11,7 litre LPG ediyor. Yaz aylarında biraz daha düşürülebilir ama motor yağının değişme döngüsü, motorun subap ayarı, lastikler gibi etkenler de yakıtı doğrudan etkiliyor.
Peki nasil hesaplamam gerekiyor orda ki gösterge de çıkan ile 1.2 çarpmam mi gerekiyorFd6lar LPG li kullanımı göstermez LPG yi benzin miş gibi alglayıp gösterir oda doğru değildir çözümüde yoktur
SM-A715F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Peki nasil hesaplamam gerekiyor orda ki gösterge de çıkan ile 1.2 çarpmam mi gerekiyor
Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederimGöstergedeki benzin değeridir ve FD6 lar benzin gibi algılar, fabrika lpg çıkışlı olmadığı için, oradaki değeri 1.2 ile çarparsanız yaklaşık tüketimi bulursunu teşekkür ederim