Sa arkadaslar 2013 fb7 honda civic eco elegance aracım var , bunun çelik jantını degısmek istıyorum, bizim bu aracın ebadı nedır? Nasıl bır jant uyar? Tesekkur ederım
Peki bu 2015 bızım kasa cıvıctekı jantın adı nedır? Nerden temin edılır vbTakacağınız jantın da bijon ölçüleri 19luk bijon boyutu. 5x114,3 lük jantlar uyar, standart jantlarında 6 inç genişliği var, 7 inç üstündekiler sürtme yapabilir. Bu hususlara göre jant alın, zaten lastik-jantçılarda bu hususları biliyorlardır.
Sizin talebinizi tam anlamadım, siz orjinal jantlardan mı arıyorsunuz? aracınızın orjinal jantlarında sorun mu var?Peki bu 2015 bızım kasa cıvıctekı jantın adı nedır? Nerden temin edılır vb
Hayır sorun yok degıstırmek istıyorum, ya full siyah bı jant istıyorum ya da bızım arabaların ust modelınde var 2015-2016 larda bır jant onu ıstıyorumSizin talebinizi tam anlamadım, siz orjinal jantlardan mı arıyorsunuz? aracınızın orjinal jantlarında sorun mu var?
Hayır sorun yok degıstırmek istıyorum, ya full siyah bı jant istıyorum ya da bızım arabaların ust modelınde var 2015-2016 larda bır jant onu ıstıyorum
Tesekkur ederım hocam bakıyorum saolun?Jant Otomotiv Ekipmanları Fiyatları ve Modelleri sahibinden.com'da
Jant Otomotiv Ekipmanları mı arıyorsunuz? Jant Otomotiv Ekipmanları fiyatları ve modelleri ücretsiz kargo seçenekleriyle sahibinden.com'da!sahi.io
ES7 - FB7 - FC5
#06AFM316