sağolasın 90 bin bakımında buji değişimi vs oluyor mu bide ağır bakıma ne zaman giriyor acaba> Tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız memnun oluruz.
> Filtre grubu olarak Man öneririm.
> Yağ olarak sıfır serisi, marka olarak Motul, Mobil, Ligui moly olabilir. 0w20 servisin kullandığı yağdır. Performans seviyorsanız 0w30 veya 0w40 olabilir.
> Şanzıman yağını servisten alıp özelde değişim yaptırmanızı öneririm.
Triger zinciri çok uzun ömürlüdür. Baskı balata ile işiniz yok. Soğutma suyunuz uzun ömürlüdür. Her kışa girmeden bir ölçüm yaptırmak iyi olur. Buji ise benzinde kullandığınız için 120.000 kilometre çok rahat gitmeli. Her 10.000 bakımda bir adet bujiyi çıkartıp göz ile kontrol ettirmeniz yeterli olur. Cvt şanzımanınıza iyi bakın. Bakım aralığı kısadır. Yakıtı sabit belirli yerden alın. Fren hidroliği, disk, balatanız ve lastikleriniz kaliteli olsun yeterli olur.sağolasın 90 bin bakımında buji değişimi vs oluyor mu bide ağır bakıma ne zaman giriyor acaba
aydınlattığınız için teşekkür ederimTriger zinciri çok uzun ömürlüdür. Baskı balata ile işiniz yok. Soğutma suyunuz uzun ömürlüdür. Her kışa girmeden bir ölçüm yaptırmak iyi olur. Buji ise benzinde kullandığınız için 120.000 kilometre çok rahat gitmeli. Her 10.000 bakımda bir adet bujiyi çıkartıp göz ile kontrol ettirmeniz yeterli olur. Cvt şanzımanınıza iyi bakın. Bakım aralığı kısadır. Yakıtı sabit belirli yerden alın. Fren hidroliği, disk, balatanız ve lastikleriniz kaliteli olsun yeterli olur.
fiyat ne kadar tutuyor ortalama hocamMann grubunda en son bizim araçlara hava filtresi yoktu. Bu sitede araştırıp arkadaslardan aldığım bilgi kadarı ile en yakın kalite de blueprint hava filtresi var orijinali gibi yağlı yapıda ben 2 bakimdir bu sekilde yapıyorum yağ filtresi mann kullanıyorum yağ olarak 0-20 liqui moly yada motul kullanıyorum şuan için sorun yok.
Triger kayışı değişimi var 100 binde kitapçıkta öyle yazıyor.sağolasın 90 bin bakımında buji değişimi vs oluyor mu bide ağır bakıma ne zaman giriyor acaba