2017 Civic hb lastik performansı yorumlarınız !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ufuktan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
235/17/45 lastiklerle ilgili yorumlarınızı yazabilir misiniz,
Özellikle ıslak zemin performansı konusunda,,
Yada lastikleri değişen arkadaşlar oldu mu??

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

UK61

0
Yönetici
Ad Soyad
Uğur
Aracınız
Civic FK7 HB 2017
Dün Antalya dönüşünde yaşadığım olayı anlatayım. Sürekli yağmur yağıyordu ve yollarda malum özellikle sol şeridin sol tarafında su birikmesi oluyor yada yolda su birikintisi akıyor. Bu sulardan geçerken her araç bir sallanır yalpalama hafif kayma gibi olur.

Benim önceki aracım 2010 fd6 kasaydı şimdiki 2017 civic hb sport aracım sulardan geçerken fd6'ya göre daha çok hakimiyet kaybetti gibi hissettim. Bu olay lastiklerden mi kaynaklandı anlamadım çünkü mevcut lastikler 235 taban genişliğine sahip. Sulu yollarda birikintilerden geçenler olduysa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

UK61

0
Yönetici
Ad Soyad
Uğur
Aracınız
Civic FK7 HB 2017
Lastiğim patladı , lastikçiye gittim.arabadaki lastiğin michelinin en iyi lastiklerinden olduğunu söyledi.

SM-N950F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Valla bilmem de yağmurlu havada güven vermedi 235 taban olunca ben bunu lastiğe bağladım yoksa aracın alçak olmasıyla alakası var mıdır bilemedim. Gerçi fd6 aracım daha alçaktı sanırım.

nemlee

0
Aracınız
Civic FC5 2020
geniş taban lastik ıslak zeminde her zaman daha fazla kayar, kuru zemine de bir o kadar iyi tutunur. Yağışta kaymayan geniş taban lastik diye birşey yok malesef.
3 yıl boyunca 235/45/17 kullandım Goodyear F1 çok memnundum fakat kışın orjinal jant-lastik ile değiştirirdim mutlaka.

Geri