Civic FC5 2018 Fc5 civic 20bin bakımı için neresi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mhmtx92
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar 2018 eco executive aracım. 20 bine geldi ben açıkcası servisine götürmeye çekiniyorum fiyat konusunda. 10bin bakımına götürdüm cam suyundan tutun sıktıkları civataya kadar para yazmışlar bi yağ değişmin bi filtreler o kadar 1000 lira para verdim çıktım bir daha açıkcası o topa girmek istemiyorum. Bildiğinz TS12047 belgeli yani bakım yapmaya yetkili ruhsatı olan bir yer var mı? Şuan eskişehirdeyim ama sakarya'ya döneceğim. Yani eskişehir sakarya ya da anlaradan öneriler alabilirim.

Mi Note 10 Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracın gatanti dışı kalması için ts12047 belgesi olmayan bir yerde yaptırmak gerekiyor onu araştırdım. Yetkili servislerin bizi kandırmalarına izin vermeyelim arkadaşlar. İnternetten araştırın haklarınızı kullandırtmayın kimseye. Servisler böyle diyerek bizlere geçirmeye çalışıyorlar. Takılan parçalar koyulan yağlar diğer servislerden asla daha kaliteli değil.
Bakımı dısarda yaptırırsan arac garantı dısı kalır

BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Civic FC5 2017
Aracın gatanti dışı kalması için ts12047 belgesi olmayan bir yerde yaptırmak gerekiyor onu araştırdım. Yetkili servislerin bizi kandırmalarına izin vermeyelim arkadaşlar. İnternetten araştırın haklarınızı kullandırtmayın kimseye. Servisler böyle diyerek bizlere geçirmeye çalışıyorlar. Takılan parçalar koyulan yağlar diğer servislerden asla daha kaliteli değil.

Öle ama adam bakıcak dicek ki 10 bin bakıma gelmısın .
20 bine gelmemıssın
30 Bin bakımda su arıza var dıyıp gıdınce garantiye sokmayacak sebebi ise servise ugrayıp yırmı bin bakımı yaptırmaman bunu soluyecek ve garantiye sokmamasi için sebeb doguracak..

Ne olursa olsun sebeb gosterıcek sen dıceksınn surda yaptırdım garantiden cıkmaz arac oda dıyecek o zaman git orda yaptır..

Malesef Turkıyede Boyle sanki bole olacagını bılmıyorsunuz...

Başka bır ülkede olsa bunun pesıne duserler ama burada malesef böle .

Burada Doğa kanunları gecerli yasal mevzuat değillllll

Keşke sizinde dedi gınız gıbı olsa bızde servıslere gıtmesek

Biraz hak veriyorum tabi size de. Ama işte haklarımızı bilirsek ancak onlara sahip çıkabiliriz. Ben bu konuyu çok araştırdım. Sizin dediğiniz gibi oldu diyelim 30bine geldi servise götürdünüz ve size öyle dediler. Sizin hakkını savunup yedirmemeniz gerekiyor tamam diye giderseniz onların istediği gibi olur. Sizin elinizde belge var bakımınızı kendileri ile aynı belgeye sahip yetkili bir yer yaptıysa ts12047 belgeli bir yer garantiden asla çıkaramazlar. Adamı öperler mahkemede. Artık tüketici daha gelişti bizim bunları bilip sahip çıkmamız gerekiyor. Şuan benim yaşadığığım sıkıntı şu o da ts12047 belgesi sorduğumda o ney diyorlar sanayide :D yani ts12047 belgesini alan bir servis bulamadım yani herhangi bir yer de olabilir. Bunu araç yetkili servisleri zorunda oldukları için alıyorlar fakat diğer özel servisler zaten 1 2 saatte 1 araca bakım yapıp yolluyorlar dükkanın önünde böyle bir belgeye ihtiyaç bile duymuyorlar
Öle ama adam bakıcak dicek ki 10 bin bakıma gelmısın .
20 bine gelmemıssın
30 Bin bakımda su arıza var dıyıp gıdınce garantiye sokmayacak sebebi ise servise ugrayıp yırmı bin bakımı yaptırmaman bunu soluyecek ve garantiye sokmamasi için sebeb doguracak..

Ne olursa olsun sebeb gosterıcek sen dıceksınn surda yaptırdım garantiden cıkmaz arac oda dıyecek o zaman git orda yaptır..

Malesef Turkıyede Boyle sanki bole olacagını bılmıyorsunuz...

Başka bır ülkede olsa bunun pesıne duserler ama burada malesef böle .

Burada Doğa kanunları gecerli yasal mevzuat değillllll

Keşke sizinde dedi gınız gıbı olsa bızde servıslere gıtmesek

Aracınız
Civic FC5 2017
Biraz hak veriyorum tabi size de. Ama işte haklarımızı bilirsek ancak onlara sahip çıkabiliriz. Ben bu konuyu çok araştırdım. Sizin dediğiniz gibi oldu diyelim 30bine geldi servise götürdünüz ve size öyle dediler. Sizin hakkını savunup yedirmemeniz gerekiyor tamam diye giderseniz onların istediği gibi olur. Sizin elinizde belge var bakımınızı kendileri ile aynı belgeye sahip yetkili bir yer yaptıysa ts12047 belgeli bir yer garantiden asla çıkaramazlar. Adamı öperler mahkemede. Artık tüketici daha gelişti bizim bunları bilip sahip çıkmamız gerekiyor. Şuan benim yaşadığığım sıkıntı şu o da ts12047 belgesi sorduğumda o ney diyorlar sanayide :D yani ts12047 belgesini alan bir servis bulamadım yani herhangi bir yer de olabilir. Bunu araç yetkili servisleri zorunda oldukları için alıyorlar fakat diğer özel servisler zaten 1 2 saatte 1 araca bakım yapıp yolluyorlar dükkanın önünde böyle bir belgeye ihtiyaç bile duymuyorlar

Bosch car servıslerınde var o belge

bende bılıyorum bende cok arastırdım bu konuyu da ama her sey servısın elınde

Adam sana tamam dicek fabrikaya gonderelım dicek fabrıka dan red cevabı gelıcek her sey servısın elınde sen agzınla kuş tutsanda servis sana yardım etmez .

Evet gorevı yardım etmesi ama diyor ki yırmı bın bakıma gelmemıs bana para kazandırmamis o zaman bende sokmuyorum demıyorda fabrika red ettı diyor sonucta yokus yapıyor.

Geri