- Ad Soyad
- M
- Aracınız
- Civic FC5 2018
Merhaba, 1 ay önce aracıma typer set taktırmak için tamirciye gittim. Arka tampon sorunsuz takıldı fakat ön tamponu takabilmek için yaya koruma sensörünün önünde duran sacı eğmeleri gerektiğini söyledi. Bunun tek çözümü buymuş, eğer serviste bu tampon setini taktırmak istersem orada direk sacı kestiklerini söyledi. Önce eğmeden takmayı denediler olmadı sonra vurarak eğdiler ve tamponu taktılar. O günden sonra ara ara yaya koruma sensörü ikaz ışığı yanıyor. Bu her zaman olmuyor. Geçenlerde tamirciye gittim tamponu söküp sacı biraz daha sensörden uzaklaştırdı. Fakat hala ara ara o ışık yanıyor.
Şimdi düşünüyorum keşke taktırmasamıydım ya da bu işi daha iyi yapan birisi o sacı eğmeden takabilir miydi diye. Hiç bir sorunu olmayan tertemiz aracım kazalı gibi ikaz ışığı yakıyor arada ve canımı sıkıyor. Bu konuda tecrübesi olanlar düşüncelerini paylaşırsa çok sevinirim.
Şimdi düşünüyorum keşke taktırmasamıydım ya da bu işi daha iyi yapan birisi o sacı eğmeden takabilir miydi diye. Hiç bir sorunu olmayan tertemiz aracım kazalı gibi ikaz ışığı yakıyor arada ve canımı sıkıyor. Bu konuda tecrübesi olanlar düşüncelerini paylaşırsa çok sevinirim.