2019 Civic elegance fc5 sensörler çalışmıyor..

Katılım
6 Ağu 2019
Mesajlar
257
Tepki puanı
172
Konum
Eskişehir
Aracınız
Civic FC5 2019
Herkese iyi günler dilerim.aracim çalıştıktan sonra dıııt diye 5 saniye ses geliyor.geri görüş kamerası ,park sensörü,otomatik farlar,araç içi aydınlatmaları bir kısmı,bagaj kapağı kumandadan ve iceriden çalışmıyor.araci bugun servise götürdüm kabloları inceleyeceklerini söyleyerek bırakmamı istediler.2 aylık araç neden yapabilir bilgisi olan arkadaş varsa anlatabilir mi? teşekkür ederim.
 
Katılım
9 Eyl 2019
Mesajlar
113
Tepki puanı
108
Konum
Istanbul
Aracınız
Civic FC5 2019
Vututu hocam siz bilgisayar mühendisiyim dediniz.sizce bu arac fabrikadan neden böyle bir hata ile gelir?düşünsenize gece yolda gidiyorum otomatik farlar birden kapanıyor.cok tehlikeli

Valla araba fabrikalari o kadar teknolojik yerler degil, her isci eline 1 parca alip takiyor iscilik hatasi olabilir. Parcayi da baska firmalardan aliyorlar, o firmanin gozden kacirmasi olabilir.
Hata illaki olur ama bunu kabul edip hemen cozmeleri firmayi kaliteli yapiyor.

Eskiden bir japon firmasi turkiye'de satilan bir aracin caminda pas lekesi var diye japonyadan ekip getirip, araci ulkeye incelemeye goturmuslerdi.
Adama da yeni araba vermislerdi.
Simdi kalmadi oyle seyler.
 
Katılım
1 Nis 2019
Mesajlar
3,502
Çözümler
1
Tepki puanı
2,069
Konum
BURSA
Aracınız
Civic FC5 2017
Arkadaşlar sorunum çözüldü.navigasyonu guncellemistim virüs girmiş sisteme.aklinizda bulunsun guncellemeyi kendiniz yaparsanız dikkatli olun.herkese iyi günler dilerim

MI 6 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
hocam geçmiş olsun covid 19 olmasın sakın o bayılıyorum bu servıslerin atıp tutmalarına

bence aracta elektronik bir sıkıntı var iyi bir servis de tekrardan arastırılmasını isteyın bu sorun multimedya sisteminden de kaynaklanabilir ama vırus olarak deıl aracın elektronik aksamına kısa devre vs olarak bişiyi etkılıyor olabılır ..


BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Geri
Üst