öneriniz için teşekkür ederim,bijon olayına hiç dikkat etmemiştim.gönderiğiniz linklerden WV jantı iyi gibi duruyor.Maalesef üzerinde görmeden karar veremeyen bir tipim.Forumdan birkaç jantlı siyah civic bulsam daha iyi olucak fikir içinOncelikle jant isi honda'da kolay bir is degil cunku bijon araligina uygun jant bulmak cok zor. 5x112 bijon araligini da bizim araclara uyguluyorlar bilginiz olsun. O bijon araligini da takip edebilirsiniz. Paylastiginiz jantlari acikcasi begenmedim hele siyah RS jantindan uzak durun temizlik konusunda pimpirikliyseniz kafayi yedirir
5x114.3 olarak size onerebilecegim jantlar ;
Jant Otomotiv Ekipmanları Fiyatları ve Modelleri sahibinden.com'da
Jant Otomotiv Ekipmanları mı arıyorsunuz? Jant Otomotiv Ekipmanları fiyatları ve modelleri ücretsiz kargo seçenekleriyle sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Toyota üretimi inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 4.049 TL Mağazadan satılık Sıfır - 837711159
Toyota üretimi inç Otomobil / Arazi Aracı jantı 4.049 TL Mağazadan satılık Sıfır - Tüm jant çeşitleri, yeni ve çıkma ikinci el jantlar en uygun fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
5x112 olarakta bunu onerebilirim Tucson aracimda bu jantin 19 incini kullaniyorum ;
Jant Otomotiv Ekipmanları mı arıyorsunuz? Jant Otomotiv Ekipmanları fiyatları ve modelleri ücretsiz kargo seçenekleriyle sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Ekli dosyayı görüntüle 260322
ES7 2004
FB7 2013
FC5 2017
ARTIK TUCSON 2015
Abi bende bu firmaya bakıyorum.Oncelikle jant isi honda'da kolay bir is degil cunku bijon araligina uygun jant bulmak cok zor. 5x112 bijon araligini da bizim araclara uyguluyorlar bilginiz olsun. O bijon araligini da takip edebilirsiniz. Paylastiginiz jantlari acikcasi begenmedim hele siyah RS jantindan uzak durun temizlik konusunda pimpirikliyseniz kafayi yedirir
Toyota üretimi inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 4.049 TL Mağazadan satılık Sıfır - 837711159
Toyota üretimi inç Otomobil / Arazi Aracı jantı 4.049 TL Mağazadan satılık Sıfır - Tüm jant çeşitleri, yeni ve çıkma ikinci el jantlar en uygun fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
5x112 olarakta bunu onerebilirim Tucson aracimda bu jantin 19 incini kullaniyorum ;
ES7 2004
FB7 2013
FC5 2017
ARTIK TUCSON 2015
Abi bende bu firmaya bakıyorum.
Piyasada çok kişi takıyor bu firmanın jantlarından ama nihayetinde replika diye pek yanaşmak istemiyorum.
Sen herhangi olumsuz yönünü gördün mü, yahut olumsuz durum yaşayan birini duydun mu ?
????-???-??????
????-??? ?-????-?????
????-???-????? ???????
Oncelikle jant isi honda'da kolay bir is degil cunku bijon araligina uygun jant bulmak cok zor. 5x112 bijon araligini da bizim araclara uyguluyorlar bilginiz olsun. O bijon araligini da takip edebilirsiniz. Paylastiginiz jantlari acikcasi begenmedim hele siyah RS jantindan uzak durun temizlik konusunda pimpirikliyseniz kafayi yedirir
ES7 2004
FB7 2013
FC5 2017
ARTIK TUCSON 2015
Jant işi zevk işidir. Darkhan jant güzel, ama 17". Diğeri de bana hitap etmedi mesela.
Bentley jant çok şık.
Kardesim Darkhan'ı uste para verseler takmam inanir misin siyah jant pismanliktir
ES7 2004
FB7 2013
FC5 2017
ARTIK TUCSON 2015