2019 Makyajlı kasa ve sonrası lastikler hakkında.

Aracınız
Civic FC5 2019
Merhaba arkadaşlar, bildiğim kadarı ile araçların üzerinde Bridgestone Turanza ER33 modeli yazlık lastikler var bu lastikler mevsimlik mi? Yol tutuşu ve diğer sıkıntılı durumları var mı?

Bilgili arkadaşların değerlendirmelerini bekleriz.

seckins33

Super Moderator
Yönetici
Ad Soyad
*
Aracınız
Civic FC5 2019
Merhaba arkadaşlar, bildiğim kadarı ile araçların üzerinde Bridgestone Turanza ER33 modeli yazlık lastikler var bu lastikler mevsimlik mi? Yol tutuşu ve diğer sıkıntılı durumları var mı?

Bilgili arkadaşların değerlendirmelerini bekleriz.
Yol tutuşunda herhangi bir problem yaşamadım. Ancak bi hayli gürültülü lastik olduğu kesin ?

m2hamid

FD6 Moderatör/Editör
Yönetici
Ad Soyad
M2Hamid
Aracınız
Civic FD6 2010
215/55/16 Etiketi C yakıt, B ıslak, 69db ses
Bence suda kızaklaması kötü. Kuru zeminde iyi, sorun yaşamadım.

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Açıkcası Bridgestone bir lastiğin 69db olması bana pek inandırıcı gelmiyor ama katalog verisi aynen yazdığınız gibi :)

@skywalkerist lastik dediğiniz gibi yaz lastiği, 4 mevsim değil. Yol tutuş olarak genel kullanıcı tecrübelerinde bir sıkıntı yok ancak gürültü hususunda memnuniyetsizlik var.

Furkan Emir

Özel Üye
Aracınız
Civic FC5 2021
Hocam merhabalar. Kısmet olursa pazartesi İstanbuldan teslim alacam aracı. Malum kış ayındayız kışlık lastik almam gerekir mi diye düşünüp aradım sordum. lastikler 4 mevsim dedi bayi. Şimdi sizin yazdığınızı okuyunca napsam karar veremedim
Açıkcası Bridgestone bir lastiğin 69db olması bana pek inandırıcı gelmiyor ama katalog verisi aynen yazdığınız gibi :)

@skywalkerist lastik dediğiniz gibi yaz lastiği, 4 mevsim değil. Yol tutuş olarak genel kullanıcı tecrübelerinde bir sıkıntı yok ancak gürültü hususunda memnuniyetsizlik var.

FIG-LX1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

m2hamid

FD6 Moderatör/Editör
Yönetici
Ad Soyad
M2Hamid
Aracınız
Civic FD6 2010
Hocam merhabalar. Kısmet olursa pazartesi İstanbuldan teslim alacam aracı. Malum kış ayındayız kışlık lastik almam gerekir mi diye düşünüp aradım sordum. lastikler 4 mevsim dedi bayi. Şimdi sizin yazdığınızı okuyunca napsam karar veremedim

Eğer bahsettiği lastik Bridgestone Turanza ER33 ise 4 mevsim değil, ancak aracın üstünde başka lastik geliyorsa iş değişir.
Bridgestone gelse bile kısa süreli kullanım için kar çorabı da deneyebilirsiniz.

Furkan Emir

Özel Üye
Aracınız
Civic FC5 2021
Teşekkür ederim. Pazartesi belli olur artık napalım bolu Düzce tarafları karlı olursa hiç riske girmeden kışlık lastik alıp devam ederiz inşallah
Eğer bahsettiği lastik Bridgestone Turanza ER33 ise 4 mevsim değil, ancak aracın üstünde başka lastik geliyorsa iş değişir.
Bridgestone gelse bile kısa süreli kullanım için kar çorabı da deneyebilirsiniz.

Aracınız
Civic FC5 2018

Hocam civic’e hangi lastiği taksanız yine gürültülü gelir. Yalıtımı baya kötü.

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri