2020 Civic Elegance Eco Faturam

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan crzyhntr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracınız
Civic FC5 2020
Arkadaşlar merhaba 20haziran teslim tarihli olmak üzere Civic Elegance Eco Beyaz alarak aranıza katıldım.
Aksesuar konusunda katılar ben birinin siparişinden vazgeçmesiyle bu ay teslimli alabiliyorum yoksa ağustostan önce teslimat yoktu.Araca 13.600tllik aksesuar eklendi bunun 8bin tl lik kısmı zorunluydu gerisini almışken yaptırayım dedim. Bunlar;
17 jant (zorunlu) 6.000tl
Spor paket(zorunlu) 2.000tl
Seramik Kaplama+cam filmi+mtr koruma+koltuk koruma: 2.000tl
İzolasyon+kaput filmi:2.000tl
Difüzör:600tl
Kapı çıta Nikelaj:600tl
Kauçuk iç ve bagaj paspas takımı:400tl
Araçla beraber 206.600tlye geldi fakat 16lık jant lastik takımı da verilecek bunu 3.500tlye sattığımı düşünürsek araç 203.000tl ye geldi sizce nasıl? Honda Ayışığı

Aracınız
Civic FC5 2020
Aracınız Hayırlı olsun, saydığınız aksesuarlardan seramik kaplama ve ses yalıtımı hariç benzer aksesuarları bende zorunlu aldım. 7 bin tl civarıydı. 17 Rs Jantı ikinci el Jant Lastik olarak 4000 tl aldım, 16 jantı da kışlık olarak kullanacağım. Başta zorunlu alırken kızıyordum ama şimdi iyi ki almışım diyorum. Çünkü araca gerçekten yakışıyor, o yüzden kazasız belasız güle güle binin

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Civic FC5 2019
Arkadaşlar merhaba 20haziran teslim tarihli olmak üzere Civic Elegance Eco Beyaz alarak aranıza katıldım.
Aksesuar konusunda katılar ben birinin siparişinden vazgeçmesiyle bu ay teslimli alabiliyorum yoksa ağustostan önce teslimat yoktu.Araca 13.600tllik aksesuar eklendi bunun 8bin tl lik kısmı zorunluydu gerisini almışken yaptırayım dedim. Bunlar;
17 jant (zorunlu) 6.000tl
Spor paket(zorunlu) 2.000tl
Seramik Kaplama+cam filmi+mtr koruma+koltuk koruma: 2.000tl
İzolasyon+kaput filmi:2.000tl
Difüzör:600tl
Kapı çıta Nikelaj:600tl
Kauçuk iç ve bagaj paspas takımı:400tl
Araçla beraber 206.600tlye geldi fakat 16lık jant lastik takımı da verilecek bunu 3.500tlye sattığımı düşünürsek araç 203.000tl ye geldi sizce nasıl? Honda Ayışığı

Arkadaşlar anlamadığım zorunlu derken ne demek? Bunları yaptırmazsanız aracı satmıyoruz mu diyorlar direk?
Ayrıca ben ağustos 2019'da aracı almadan önce bende ayışığı,damla ve mutluhan olmak üzere istanbul anadolu yakasındaki 3 yeri gezdim. Aşırı kazık olarak bunların arasında Ayışığı geliyor diyebilirim. Amacım kurumu kötülemek değil ama gerçek bu.Diğer bayilerden 8 bin üstünde fiyat söylediler bana. Ben aracımı mutluhandan aldım ve alırken bu dediğiniz paketlerin hiçbirini zorunlu olara söylemediler.İsteğe bağlı olduğunu belirttiler.
Yine de şimdiden hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanırsın inşallah

Aracınız
Civic FC5 2020
Arkadaşlar anlamadığım zorunlu derken ne demek? Bunları yaptırmazsanız aracı satmıyoruz mu diyorlar direk?
Ayrıca ben ağustos 2019'da aracı almadan önce bende ayışığı,damla ve mutluhan olmak üzere istanbul anadolu yakasındaki 3 yeri gezdim. Aşırı kazık olarak bunların arasında Ayışığı geliyor diyebilirim. Amacım kurumu kötülemek değil ama gerçek bu.Diğer bayilerden 8 bin üstünde fiyat söylediler bana. Ben aracımı mutluhandan aldım ve alırken bu dediğiniz paketlerin hiçbirini zorunlu olara söylemediler.İsteğe bağlı olduğunu belirttiler.
Yine de şimdiden hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanırsın inşallah

İstanbul’daki birçok bayi zorunlu satıyor, almazsan başkaları sırada zaten diyor.

Aracınız
Civic FC5 2020
Ben kayseri den şubat sonu eco executive aldım.. 186.600 liraydı 190 bine aksesuarlı sattılar almam diye direndim biraz hatta başkası 7-8 bin aksesuarlı alıyor dediler ben yaptırcaklarımı amyşedim onları eklediler sadece.. Paspaslar filmler aeramik kaplama nikelaj ve k.b.anten. Bunlar dahil 190bine almıştım şubat 23 de.

Aracınız
Civic FC5 2018
Sağolun. Aslında istemeyerek kullanacam 17leri :) 16jantlar simsiyah daha güzel duruyor gibi ama bilemedim kullanınca anlarız :)

Hocam hangi jantları satmayı düşünüyorsunuz resim atmanız mümkün mü? İnternette modeli yazdımda 2*18 deki jantlar çıkıyor

Aracınız
Civic FC5 2020
Hocam hangi jantları satmayı düşünüyorsunuz resim atmanız mümkün mü? İnternette modeli yazdımda 2*18 deki jantlar çıkıyor

Valla hocam bana kalsa 16ları kullanmak isterim. 17leri satarım. 6bin tl ödüyorum lastiklere. Aldığım fiyata veririm

Geri