Honda c sütununu güçlendirmiş diyor ama kesinlikle alakası yoktur. Daha önce de bu konuyu açmıştım fakat birazda kuşkuda kalmıştım acaba bir darbemi almış diye o yüzden üstünde durmamıştım. Geçenlerede nöbette iken aracın yanından geçiyordum tamda sarı ışığın altında kalmış araba c sütununda yine gözüme birşeyler ilişti sonrasında aracın sağ ve sol c sütununu iyice inceledim iki tarafta da aynı cm ve aynı aralıklarda dalgalanma gördüm. İyice inceledim zamanımda vardı bu dalgalanma arka camın aşağı kısmının bitiş yerine kadar (bagaj kapağı seviyesi) uzandığını gördüm. Sonuç olarak 300 tl verip boyasız göçük yaptırdım ama araçtan öyle bir soğudum ki biz bu araçları nasıl satıcaz ve değer kaybı ne olacak diye çok merak ediyorum. Eğer araçlarınıza bakacaksanız gün ışığında çok belli olmuyor. Güneş vurma açısına göre değişiklik gösteriyor o yüzden bakarken kafanızı aşağı yukarı yaparak ( c sütunu hizasında) bakın ve göreceksiniz ki sanki biri elli ile dayanmış içeri göçmüş. Bazı dalgalanmanın olduğu yerlerde ise sanki kesik oluşmuş ve c sütunun içine birşey sokulup dışarı doğru ittirilmiş gibi şişmelerde göreceksiniz. Veee sonuç HONDA TÜRKİYE kalitesiz müşteri danışmanları biz buna dışardan darbe almış gözü ile bakıyoruz o yüzden biz kabul etmiyoruz hatayı diyor… Aracım 2020 model.. fotoğraf koymuyorum çünkü beyaz renk olduğu için fotoğrafta farkedilmiyor.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.