Civic FC5 2020 Model FC5 Eco Elegance Kumandadan Cam Açıp/Kapatma

Ad Soyad
Yunus Emre
Aracınız
Civic FE1 2021
Aracı aldığımda cam ve sunroof modülü olduğunu bilmiyordum araçta herhangi bir yerde yazdığınıda görmedim geçenlerde kumandayı kurcalarken farkettim kumandadan 4 cam ve sunroof u hem açıp hemde kapatabiliyoruz ama tam olayını anlayamadım açıp yada kapatmak için kaçar kere basmamız gerekiyor bilgisi olan varmı

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Civic FC5 2019
3 5 saniye basılı tutmanız yeterli
Aracı aldığımda cam ve sunroof modülü olduğunu bilmiyordum araçta herhangi bir yerde yazdığınıda görmedim geçenlerde kumandayı kurcalarken farkettim kumandadan 4 cam ve sunroof u hem açıp hemde kapatabiliyoruz ama tam olayını anlayamadım açıp yada kapatmak için kaçar kere basmamız gerekiyor bilgisi olan varmı

SM-A605F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

aykutoğlu

Özel Üye

Camları açmak için kilit açma düğmesine bas bırak yapın hemen ardından 1 sn sonra tekrar kilit açma düğmesini basılı tutun. Kapatmak için tam tersini uygulayın kilitleme tuşuna bas çek yapın ardından 1 sn sonra basılı tutun. Yanlız pek kullanışlı bir sistem değil basılı tuttuğunuz sürece camlarınız açılıyor veya kapanıyor. Örneğin araçtan indiniz camları açık unuttuğunuzu fark ettiniz uzaktan kapatmak için kullanmayın eğer düğmeyi erken bırakırsanız camlar tam kapanmaz sıkıntı çıkabilir. En iyisi modül taktırmanız

Motorlu taşıtlar ikiye ayrılır;
1 HONDA
2 diğerleri

Executive plus

Aracınız
Civic FC5 2020
Merhaba ben Mustafa.
Benim 2020 araç eco elegance şimdi açıp kapatmaz oldu neden acaba?

Moderatörün son düzenlenenleri:

seckins33

Super Moderator
Yönetici
Ad Soyad
*
Aracınız
Civic FC5 2019
Merhaba ben Mustafa. Benım 2020 araç eco elegance sımdınacıp kapatmaz oldu neden acaba
Kapıları açıp kapatma tuşuna bastıktan en geç 10 sn içinde düğmeye basılı tutmanız gerekiyor. 10 saniyeden sonra camları kumandadan açıp kapatamazsınız.

Aracınız
Civic FC5 2017
Kapıları açıp kapatma tuşuna bastıktan en geç 10 sn içinde düğmeye basılı tutmanız gerekiyor. 10 saniyeden sonra camları kumandadan açıp kapatamazsınız.
uzun basınca acılıp kapanıyor 10 sn ye saymaya gerek yok

BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

seckins33

Super Moderator
Yönetici
Ad Soyad
*
Aracınız
Civic FC5 2019

seckins33

Super Moderator
Yönetici
Ad Soyad
*