2023 182 ps seri R - D vites gecislerinde sarsinti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hmzbb_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
Emre ALPAKAN
Aracınız
Civic FE1 2021
Herkese selamlar 2023 excutive + aracımda park etmek için manevra yaparken yani durup R ye alıp gaza bastığımda ufak bi silkeleme oluyor bu işlemi vitesi R ye aldıktan sonra ayagim bikac saniye frende bekleyip gaza bastığımda silkeleme olmuyor. Bu sizin aracınızda da böylemi. Yani seri manevra yaparak park etmek istersem arac 1 kez silkeliyor, kimseye aldırış etmeden aheste aheste manevra yaparsam sorun yok

Ad Soyad
Onur T.
Aracınız
Civic FK7 HB 2018
evt az bi gecikme var cvt de ayak frende beklersen kavrama olduktan sonra yaparsan daha pürüzsüz oluyor diger turlu gaz fren kombinasyonunu iyi ayarlamak lazım yok hafif sallıyor. normal bir durum

Ad Soyad
Emre ALPAKAN
Aracınız
Civic FE1 2021
evt az bi gecikme var cvt de ayak frende beklersen kavrama olduktan sonra yaparsan daha pürüzsüz oluyor diger turlu gaz fren kombinasyonunu iyi ayarlamak lazım yok hafif sallıyor. normal bir durum
Teşekkürler. Kazasiz belasiz günler dilerim

Ad Soyad
Onur Çaktuman
Aracınız
Civic FE1 2022
benzer bir durumu ışıklarda falan duraklarken yaşıyorum, frene basıp hızımın büyük çoğunluğunu düşürdükten sonra düşük bir hızda freni biraz gevşetince araba bir silkeliyor.

Ad Soyad
Emre ALPAKAN
Aracınız
Civic FE1 2021
benzer bir durumu ışıklarda falan duraklarken yaşıyorum, frene basıp hızımın büyük çoğunluğunu düşürdükten sonra düşük bir hızda freni biraz gevşetince araba bir silkeliyor.

Anlattığınız durumu hiç farketmedim dikkat etmemis olabilirim ama deneyeceğim.

Geri