- Ad Soyad
- Levent Şahin
- Aracınız
- Civic FB7 2015
Merhaba,
Benim 2015 Model Honda Civic Fb7 otomatik vites Elegance benzin -lpg aracım var.
Araçta bu yıl içerisinde 2025 yılı içinde 1350-1500 devirde hafif tatlı rampa çıkarken veya düz yolda 2 den 3. Vitese geçerken ağırlıklı 2-3 viteste titreme yapıyor.
2023 yılında şanzıman yağı değişti.
Bu titreme ile birlikte sırasıyla aşağıdakileri yaptım.Bu arada araç arızasını baktıklarında beyin sadece Katalizör arızası ve düşük voltaj arızası veriyor.Aküyü 3 defa değiştirdim.Katalizör için herhangi bir işlem yaptırmadım.
Sırayla yapılanlar.
Aks başları ve aks kolları değişti.
Bujiler değişti.
Bobinler değişti.
Lastikleri değiştirdim.
Beyinde arıza kodu şanzıman ile ilgili yok.
Dün en son hatayı şanzımanda buldular.Benimde içime sinmedi cins biride olduğum için ve sizlere sormak istedim.
Bu tarz bir arıza ile karşılaşan ve çözüm bulan var mı?
Yardımcı olabilirseniz minnettar kalırım.
Benim 2015 Model Honda Civic Fb7 otomatik vites Elegance benzin -lpg aracım var.
Araçta bu yıl içerisinde 2025 yılı içinde 1350-1500 devirde hafif tatlı rampa çıkarken veya düz yolda 2 den 3. Vitese geçerken ağırlıklı 2-3 viteste titreme yapıyor.
2023 yılında şanzıman yağı değişti.
Bu titreme ile birlikte sırasıyla aşağıdakileri yaptım.Bu arada araç arızasını baktıklarında beyin sadece Katalizör arızası ve düşük voltaj arızası veriyor.Aküyü 3 defa değiştirdim.Katalizör için herhangi bir işlem yaptırmadım.
Sırayla yapılanlar.
Aks başları ve aks kolları değişti.
Bujiler değişti.
Bobinler değişti.
Lastikleri değiştirdim.
Beyinde arıza kodu şanzıman ile ilgili yok.
Dün en son hatayı şanzımanda buldular.Benimde içime sinmedi cins biride olduğum için ve sizlere sormak istedim.
Bu tarz bir arıza ile karşılaşan ve çözüm bulan var mı?
Yardımcı olabilirseniz minnettar kalırım.