Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ynt: 35 NNC 91Ynt: 35 NNC 91[quote author=dr.ersoy link=topic=922.msg18031#msg18031 date=1415056480]O folyo isini ben de seviyorum alttaki. Ama piano black yerine biraz daha mat olsa daha olur gibi geliyo ve yukari dogru cikan direklerin icini de boyamak lazim bence. Malzemelerim hazir da kardesimin musait olmasini bekleiyorm:s
Ynt: 35 NNC 91
[quote author=dr.ersoy link=topic=922.msg18031#msg18031 date=1415056480]
O folyo isini ben de seviyorum alttaki. Ama piano black yerine biraz daha mat olsa daha olur gibi geliyo ve yukari dogru cikan direklerin icini de boyamak lazim bence. Malzemelerim hazir da kardesimin musait olmasini bekleiyorm:s
Panjur değilde Panjur altı (plaka altı) olan yeri diyorum sadece abi. Orasını mat siyah yaptırdım süper durdu. Normal reklamcı filmi kötü oldu tabi... Uygun fiyata folyo yapan bulursam yaptıracam. Yok sa boya [emoji2] [emoji2]
[quote author=Can link=topic=922.msg18032#msg18032 date=1415056507]
Bu araç sadece önleri basmış tek taraflı air yapanı duymadım zaten ön arka yapıyorlar. İzmirde air life 3500tl civarına yapıyor diye biliyorum
[/quote]
Tabiiki yapılmaz 2 teker. Anlaşamadık herhalde. Ben ön arka farklı basınçlar ve yüksekliklerden bahsediyorum görüntü, konfor rahatlık için..
[/QUOTE]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.