Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Eğer bagaj kapağı 2015 yılı içersinde değişti ise o masrafı pert olarak kabul ederlerse düşeceğini unutmayın.Benim şirkette kullandığım 2010 da premium aracımız 60 binde bugün onu satacak olsam sanırım 44 yazardım fd6 ların fiyatı öyle bir hal almış ki bunu malesef kestirmek veya şu para eder demek doğru olmaz.Ortalama 15 bin masraf tramere işlediğinde satarken en az 4000 tl değer kaybı olacağını var sayarsak size 40 bin tl ye anlaşmak iyi gibi görünüyor.Yaptırıp satarım daha sonra derseniz süreç sizi biraz yora bilir.Yada kendinizi şu an başka araba alacak olsanız böyle bir kaza resmi paylaşan ben böyle bir kaza yaptım ama yapıldı sorun yok diye satan kişinin yerine koyarak da anlaya bilirsiniz.
Eğer bagaj kapağı 2015 yılı içersinde değişti ise o masrafı pert olarak kabul ederlerse düşeceğini unutmayın.
Benim şirkette kullandığım 2010 da premium aracımız 60 binde bugün onu satacak olsam sanırım 44 yazardım fd6 ların fiyatı öyle bir hal almış ki bunu malesef kestirmek veya şu para eder demek doğru olmaz.
Ortalama 15 bin masraf tramere işlediğinde satarken en az 4000 tl değer kaybı olacağını var sayarsak size 40 bin tl ye anlaşmak iyi gibi görünüyor.
Yaptırıp satarım daha sonra derseniz süreç sizi biraz yora bilir.
Yada kendinizi şu an başka araba alacak olsanız böyle bir kaza resmi paylaşan ben böyle bir kaza yaptım ama yapıldı sorun yok diye satan kişinin yerine koyarak da anlaya bilirsiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.