Airbag hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan metim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Slm arkadaşlar fb7 aracımda egırbak ışıgı yanıyor cihaza takıldığında ön sag darbe sensörü sinyal yok diyor başına gelen sorunu cözen oldumu

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
> Tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız memnun oluruz.

Geçmiş olsun.
> Öncelikle darbe sensörüne giden tesisat kontol edilmeli.
> Soketler çıkarılıp silikon sprey ile temizlenip takılır.
> Direnç var mı kontrol edilir.
> Eğer soketler uyuyor ise soldaki darbe sensörünü çıkarıp sağa takıp arıza taraması yapılabilir.

Son düzenleme:

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Yer deyiştirdik egirbak ışıgı yanıyor acaba arızayı beyne kyıtmı ediyor. Yoksa arza düzelince otomatik siliyorumu
. Teşekkürler
Parça değişikliği sonrası beyine reset atılır. Sonra kullanım esnasında tekrar aynı arıza veriyor mu diye kontrol edilir.

Aracınız
Civic FD6 2011
Merhabalar ;

ben şahsen olarak sensöre anlık olarak elektirik gitmediyse beyin otomatik olarak hata kaydı oluşturur ve arıza lambası yakar ve bida sönmez onun için 2 alternatif var akünün + kutpunu sökerek 10 sn boyunca bekliyip tekrar taktıdığımızda araç kendisine reset atacakdır ve arıza vermeyecektir eğer bir müddet sonra tekrar arıza lambası yakarsa bir sıkıntı olduğu anlımana gelir kontrol ettirin o yüzden kendime OBD Cihazı almak mantıklı bu gibi olaylarda tak direk hata kodunu görebiliyorusun , silebiliyorsun her şeyi görebiliryorusun güzel bişey

Geri