Civic FB7 Almalımıyım?

Ad Soyad
Cem kement
Aracınız
Civic FB7 2016
Arkadaşlar selamun aleyküm
İstanbulda yaşamaktayım 36 yaşındayım
Hayatımda ilk defa bir honda alıp kullanmak istiyorum bu aracında 2015 yada 2016 fb7 kasa olanını düşünüyorum ve ortalama 800.900 arasında bütcem tabi ortalama 2-ile 3 yıl sonrada ev almak için mecburem satacağım .. ..bundan önce iki defa 1.3 linea kullanandım motor sesi kalitesizliği konforsuzluğu başka tabi ama hiç olmaz turbo olduğundan en azından bastığımda gidebilen bi arabaydı …. Civic fb7 Baya bir araştırmalarım sonucunda civiclerin şanzıman ve motor konusunda en sağlam arac olduklarını öğrendim konfor ve kalitesi eminim beni fazlasıyla tamin edecek ama asıl öğrenmek istediğim amatmosfeirk motorundan dolayı ağır hızlanması iyi değil sanki yolda kağnı gibi her arabanın geçtiği parasının arabası olmadığı dik yokuşlarda bayıldığı düşük devirlerde vtec silkelemesi yaptığı stop ettiği özellikle alırsam bu sene direk memlekete gideceğim ve köy yolları toprak ve dik yani özet olarak bu arabayı alırsam gerçekten bana linea kadar hız sunamaz mı öyle kağnı gibi bir arabamdır hız bazen felaletir ama bazende hayat kurtarır .. ve en önemlisi bu arabayı aldığımda ve ihtiyac duyduğımda 3 sene sonrada satacağım zaman rahatlıkla satabilme imkanım varmıdır benden büyük yada kücük bu civiclerden anlayan herkesin görüşünü gerçekten objektif bekliyorum bu arabayı cok sevdim fakat pişman olmamak adına Sizdenn bilgi istiyorum

Ve aleykümselam
- Seçtiğiniz model aralığı güzel.
- Fiyat aralığınız güzel.
- Performans olarak güç dizel gibi alt devirlerde gelmez daha yüksek devirde gelir. Performans için ona göre sürüş yapılmalı. Test sürüşü yapmalısınız.
- Satış için otomatik daha hızlı satılır. Ama fiyat manuelden daha pahalıdır. Otomatiğin yakıt miktarı bir tık daha yüksektir. Manuel daha iyi performans verir.
- Full donanımlı almaya gayret etmenizi tavsiye ederim.

Ve aleykümselam
- Seçtiğiniz model aralığı güzel.
- Fiyat aralığınız güzel.
- Performans olarak güç dizel gibi alt devirlerde gelmez daha yüksek devirde gelir. Performans için ona göre sürüş yapılmalı. Test sürüşü yapmalısınız.
- Satış için otomatik daha hızlı satılır. Ama fiyat manuelden daha pahalıdır. Otomatiğin yakıt miktarı bir tık daha yüksektir. Manuel daha iyi performans verir.
- Full donanımlı almaya gayret etmenizi tavsiye ederim.
Eyvallah… eco exceutive otomatik olacak Allah nasip ederse

Geri