Civic FE1 Alttan gelen tak sesi?

Ad Soyad
Eren özyurt
Aracınız
Civic FE1 2021
Aracıma fazla yolcu aldım. 8 kişi bindik araca ve yokuşta durup kalkış yaparken araç arka ağır bastığı için ve yerler yaş patinaja düştü ve o an yanan ışığı görmedim ama esp patinajı kesti ve vurarak kalkış yaptı daha sonra sorunsuz işimizi hallettim evime geldim. Aracı park ederken vitesi R konumuna aldığım esnada alttan tak diye bir şey vuruyor. Aracı stop edip çalıştırdığımda ise p konumunda da vuruyor. Var mı başına gelen veya çözümünü bilen

Ad Soyad
Timur.S
Aracınız
Civic FE1 2023
8 kişi ortalam 70kg dan 560kg yük var araçta,yetmedi yokuş var ,yetmedi tam gaz kalkış yapıyorsunuz hocam yanlış anlamayın ama çok kötü yapmışsınız be ya

inşallah ciddi birşey çıkmazda şanzıman takozu vsdir sorun ama @m.aras dediği gibi aracı bir an evvel servise götürün derim bende.

Ad Soyad
Murat Aras
Aracınız
Civic FE1 2023
Aracıma fazla yolcu aldım. 8 kişi bindik araca ve yokuşta durup kalkış yaparken araç arka ağır bastığı için ve yerler yaş patinaja düştü ve o an yanan ışığı görmedim ama esp patinajı kesti ve vurarak kalkış yaptı daha sonra sorunsuz işimizi hallettim evime geldim. Aracı park ederken vitesi R konumuna aldığım esnada alttan tak diye bir şey vuruyor. Aracı stop edip çalıştırdığımda ise p konumunda da vuruyor. Var mı başına gelen veya çözümünü bilen
Merhaba son durum nedir acaba sesin kaynağı bulundu mu..

Geri