- Ad Soyad
- bekir güneş
- Aracınız
- Civic FC5 2017
Arkadaşlar kolay gelsin. Geçen hafta aracımı detaylı iç temizlik için oto kuaföre verdim ve tüm koltuklar söküldü içi detaylıca temizlendi vakumlandı ve tekrar koltuklar yerine takıldı. Bu işlemden sonra aracımda bulunan anahtarsız giriş özelliğinin çalışmadığını fark ettim. Start-stop çalışıyor bunda problem yok. Ama kapı koluna dokununca açılan kapılar artık açılmıyor. Düğmeye basmam gerekiyor ve ekrana aşağıdaki şu uyarıyı veriyor:
Bunun nedeni tam olarak ne olabilir? Zeminden geçen soket tarzı bir şey mi var? Kumanda pili ile ilgili olacağını düşündüm ancak iki kumanda ilede deneme yaptım ikisindede aynı sorun devam ediyor.
Daha önce başına gelen oldu mu? Ben oto kuaförün aracı toparlarken bir soketi varsa eğer bu soketi takmayı unuttuğunu düşünüyorum ama soketin nerde olduguna dair bir fikrim yok.
Bunun nedeni tam olarak ne olabilir? Zeminden geçen soket tarzı bir şey mi var? Kumanda pili ile ilgili olacağını düşündüm ancak iki kumanda ilede deneme yaptım ikisindede aynı sorun devam ediyor.
Daha önce başına gelen oldu mu? Ben oto kuaförün aracı toparlarken bir soketi varsa eğer bu soketi takmayı unuttuğunu düşünüyorum ama soketin nerde olduguna dair bir fikrim yok.