Civic FC5 Araç Yürümüyor?

Ad Soyad
fırat ışık
Aracınız
Civic FC5 2021
2021 model Eco elegance model aracımız var sibop ayarlarini da yaptırdım 40 binde son 2 3 aydır yokuşlar da çekisi düşüyor özellikle bu yıl mersinden Ankara'ya dönerken Pozantı çıkışında araç çok zor gitti calisması stabil bakımları yapıli araba sizce neden gitmiyor

Ad Soyad
fırat ışık
Aracınız
Civic FC5 2021
Moderatörün son düzenlenenleri:
Ad Soyad
Emre ALPAKAN
Aracınız
Civic FE1 2021
Benim eski aracimda bakımdan hemen sonra boyle bi problem olmustu hava filtresinin hatalı üretim olmasından kaynaklandığını tespit ettik. Kenar contalari buzulme yapmıştı. Hava emis saglikli olmadigi için yokuşlarda çekmemişti araba. Fikir olarak söylüyorum sadece kesin bi iddiam yok.

Aracınız
Benim eski aracimda bakımdan hemen sonra boyle bi problem olmustu hava filtresinin hatalı üretim olmasından kaynaklandığını tespit ettik. Kenar contalari buzulme yapmıştı. Hava emis saglikli olmadigi için yokuşlarda çekmemişti araba. Fikir olarak söylüyorum sadece kesin bi iddiam yok.
Bende de aynı oldu Hocam. FB7 aracımda sanayide bakım sonrası yüksek homurtu başladı. Özellikle gaza yüklenince ses artıyordu. Hava filtresini tekrar degisince araç rahat nefes aldı normalde döndü.

SM-A235F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri