- Ad Soyad
- furkan şekerci
- Aracınız
- Civic FK7 HB 2017
Merhabalar , Honda civic 1.5 turbo 182 lik araç aldım 2 el. 137 bin de aracı sabah çalıştırdığım da deviri yüksek çalışıyor 1 saniye falan 2 devir de calısıyor ufak bi cızz sesi geliyor , 1,5 devir de calısıyor ısındığın da ise düzeliyor bu normal midir ?
2. problem :
motorun önünden 4 silindir olan yer den kaputun altından böyle gaza basarken ufak bi cızzzz sesi geliyor o normal midir siz de de oluyor mu ?
ARACA DAHA ÖNCE YAZILIM YAPMIŞLAR BENDEN ÖNCE Kİ SAHİBİ DRECU DA BUNLARDAN DOLAYI YAPIYOR OLABİLİR Mİ ?
3 PROBLEM İSE 50 ' HIZ İLE İLERLİYORUM MESELA SONRA FRENE BASTIĞIM DA 10 UN ALTINA DÜŞERKEN GAZ TEPKİMESİ İLERİ ATIYOR GİBİ OLUYOR
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM GÖRÜŞÜNÜZ BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ TEŞEKKÜRLER...
ARACI YENİ ALDIM VE ARANIZA YENİ KATILDIM HERKESE SELAMLAR...
2. problem :
motorun önünden 4 silindir olan yer den kaputun altından böyle gaza basarken ufak bi cızzzz sesi geliyor o normal midir siz de de oluyor mu ?
ARACA DAHA ÖNCE YAZILIM YAPMIŞLAR BENDEN ÖNCE Kİ SAHİBİ DRECU DA BUNLARDAN DOLAYI YAPIYOR OLABİLİR Mİ ?
3 PROBLEM İSE 50 ' HIZ İLE İLERLİYORUM MESELA SONRA FRENE BASTIĞIM DA 10 UN ALTINA DÜŞERKEN GAZ TEPKİMESİ İLERİ ATIYOR GİBİ OLUYOR
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM GÖRÜŞÜNÜZ BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ TEŞEKKÜRLER...
ARACI YENİ ALDIM VE ARANIZA YENİ KATILDIM HERKESE SELAMLAR...