2017 model civic elegance aracıma BRC sequent 32 taktırmak istiyorum. Düşünceleriniz?
Sonradan takılan sistemlerde böyle bir sıkıntı yok.Ben şahsen bi daha brc taktırmam. Yazılımına servisinden başkasınca müdahale edilememesinden dolayı. Herşey'de servise gidecen.
Öncede taksan sonrada taktırsan gidince yazılımı pasif hale getiriyorlar.Sonradan takılan sistemlerde böyle bir sıkıntı yok.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aralık ayında BRC sequent 32 yi Candan Mühendislik'te(İstanbul) 3600 liraya taktırdım.Motor garanti dışı oluyor biliyorsunuz,prins silverline da araştırılabilir.2017 model civic elegance aracıma BRC sequent 32 taktırmak istiyorum. Düşünceleriniz?
Sonradan bayilerde taktırılan kitlerde böyle bir durum yok bildiğim kadarı ile, hatta BRC servisleri de direk fabrikasyon mu değil mi diye soruyorlar, fabrikasyon değilse müdahale edebiliyorlar.Öncede taksan sonrada taktırsan gidince yazılımı pasif hale getiriyorlar.
Yazılımın pasif hale getirilmesini son kullanıcının kendi ayarını yapmasına izin vermemesi anlamında söyledim.Sonradan bayilerde taktırılan kitlerde böyle bir durum yok bildiğim kadarı ile, hatta BRC servisleri de direk fabrikasyon mu değil mi diye soruyorlar, fabrikasyon değilse müdahale edebiliyorlar.