Aracımı satmayı düşünüyorum, fiyat olarak ne eder ?

Ad Soyad
Bayram Aktaş
Aracınız
Civic FC5 2021
Merhaba arkadaşlar,

4 seneden beri honda civic FC5 kullanıcısıyım araçtan aşırı derecede memnunum lakin artık yüksek araba istiyorum o yüzden SUV a geçeceğim evlenince malum ihtiyaç oluyor artık.
Siz değerli arkadaşlardan bilgi almak istedim araç kaça gider ne eder vs.

Aracım 2021 eco elegance 1,6 ivitec otomatik model boyasız hatasız, sadece bir iki rötüş boyası tamponda var ufak 3 5 cmlik onun haricinde kaza bela bir şey yok şükür. Araç beyaz, taba deri döşemeli. Servis bakımlı, 37 bin km de.

Bunu verip sanyong torress düşünüyorum, nacizane bilgi verirseniz çok memnun olurum.

Teşekkürler keyifli günler.

DMR

Özel Üye
Ad Soyad
Alper D
Aracınız
Civic FC5 2020
Koreli markanin servis agi nasil, bakim ucretleri yuksekmidir? Ben sizin yerinizde olsam hyundai tucson yada chr bakardim. Civicin yol tutusunu sportifligini arayabilirsiniz sonradan.

DMR

Özel Üye
Ad Soyad
Alper D
Aracınız
Civic FC5 2020
Bide aklima grlmisken paslanmazlik sureside cok onemli, ulkemizde kar kis yagmur sel bitmiyor sonucta.

Ad Soyad
Bayram Aktaş
Aracınız
Civic FC5 2021
Koreli markanin servis agi nasil, bakim ucretleri yuksekmidir? Ben sizin yerinizde olsam hyundai tucson yada chr bakardim. Civicin yol tutusunu sportifligini arayabilirsiniz sonradan.

Serviste bir sıkıntı yok hocam, bakım maliyetleri de çok düşük. Tasarım olarak o iki modeli de sevmiyorum hocam.

Geri