Civic FC5 ARACIN GÖĞSÜNE OTO BOYA TOZU GELDİ.

Ad Soyad
Abdullah kılınç
Aracınız
Civic FC5 2017
Merhabalar aracın tamponunu boyattım. Boyayan usta dikkat etmemiş cam açık kalmış ve boya tozu aracın göğsüne gelmiş sim dökülmüş gibi pul pul parlıyor. Resimlerinide ekledim göğsün ne yaptıysam çıkaramadım lütfen yardımcı olun göğse zarar vermeden nasıl çıkarabilirim kafayı yemek üzereyim artık:(IMG_5882.JPGIMG_5883.JPG

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

m2hamid

FD6 Moderatör/Editör
Yönetici
Ad Soyad
M2Hamid
Aracınız
Civic FD6 2010
Merhabalar aracın tamponunu boyattım. Boyayan usta dikkat etmemiş cam açık kalmış ve boya tozu aracın göğsüne gelmiş sim dökülmüş gibi pul pul parlıyor. Resimlerinide ekledim göğsün ne yaptıysam çıkaramadım lütfen yardımcı olun göğse zarar vermeden nasıl çıkarabilirim kafayı yemek üzereyim artık:(Ekli dosyayı görüntüle 272368Ekli dosyayı görüntüle 272369

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Normal şartlarda restorasyon merkezleri harici o boyanın gögüse zarar vermeden çıkma ihtimali pek yok diye biliyorum.
Bu boyayı yapan ustadan bunu temizletmesini isteyin, cidden can sıkıcı bir durum.

Aracınız
Civic FC5 2020
hiç elleme, kendini bırakması 1 ayı buluyor. İyice tutunması zayıflıyor. Tek yapman gereken tırnağınla çok bastırmadan kazıyacaksın. benımde başıma gelmişti.

Geri