Araniza katıldim onerileriniz varmi arkadaslar

Ad Soyad
Mustafa kocaaslan
Aracınız
Civic aracım yok
Mrb arkadaşlar 2017 elgnce modeli ile aranıza katıldım hatasız boyasız olmasi ve 70 binde olması benim tercih etmeme sebep oldu, önerileriniz nedir yapabilcem modifikasyon veya dikkat edicem konular varmi arac hakkında sıradan kullanıcıların bilmediği şeyler varsa tecrübelerinizden faydalanmak isterim çok tsk ederim şimdiden

gkhnbkkl

+300hp
Ad Soyad
Gökhan Bakkal
Aracınız
Civic FC5 2017
Mrb arkadaşlar 2017 elgnce modeli ile aranıza katıldım hatasız boyasız olmasi ve 70 binde olması benim tercih etmeme sebep oldu, önerileriniz nedir yapabilcem modifikasyon veya dikkat edicem konular varmi arac hakkında sıradan kullanıcıların bilmediği şeyler varsa tecrübelerinizden faydalanmak isterim çok tsk ederim şimdiden
Merhaba aracınız hayırlı olsun.

forumda her türlü bilgiyi bulabilirsiniz diye düşünüyorum. konularda gezin modifikasyon başlığında bir çok detay mevcut.

tgybtmn

Özel Üye
Aracınız
Civic FC5 2020
Hayırlı olsun yeni aracınız ilk olarak. Araç beyaz olduğu için kişisel görüşüm ufak tefek siyah dokunuşlar aracı daha da güzel gösterir yarasa ayna kapakları, siyah panjur ve spoiler ile başlayabilirsiniz. Aksesuar işleri deniz gibi sonu yok hocam tamamen size kalmış.

Ad Soyad
asdemirtas
Aracınız
Civic FC5 2021
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
Ben de 2 hafta oldu alalı, mesela navigasyon ekranına koruyucu film aldım. Bagaj açma yayı aldım, markası Ogzar idi, çok memnunum 500-tl gibi fiyatı var ama n11 den 500 e 100 kuponla 400 e alınıp 5 dk da kolayca takabilirsiniz.
150-TL ye 6 lı led iç aydınlatma seti aldım değiştirdim.
Fırsat bulursam da ilk etapta berbat sesli Bridgestone lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum. Kazma gibi lastikler, aklımda Goodyear Efficiency Grip Performance 2 almayı düşünüyorum 205/55/16 olarak, 215 ler gereksiz pahalı.

Modifiyede sınır yok ama fazla da abartmamak lazım, bence.

Ad Soyad
Mustafa kocaaslan
Aracınız
Civic aracım yok
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
Ben de 2 hafta oldu alalı, mesela navigasyon ekranına koruyucu film aldım. Bagaj açma yayı aldım, markası Ogzar idi, çok memnunum 500-tl gibi fiyatı var ama n11 den 500 e 100 kuponla 400 e alınıp 5 dk da kolayca takabilirsiniz.
150-TL ye 6 lı led iç aydınlatma seti aldım değiştirdim.
Fırsat bulursam da ilk etapta berbat sesli Bridgestone lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum. Kazma gibi lastikler, aklımda Goodyear Efficiency Grip Performance 2 almayı düşünüyorum 205/55/16 olarak, 215 ler gereksiz pahalı.

Modifiyede sınır yok ama fazla da abartmamak lazım, bence.
Çok tsk ederim bagaj açma yayi ile bagaj otomatik olarak kendimi açılıyor

Geri