Arıza kodu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Benjo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Benjo

0
2004 civic es shibiyim aracımda lpg mevcut arıza ışığı yanmasından sebep cihaza bağlattım çok yalın yakıt tüketim arızası verdi dahaönce bu arızayla karşılaşan arkadaş yardımcı olabilir mi

seckins33

Super Moderator
Yönetici
Ad Soyad
*
Aracınız
Civic FC5 2019
2004 civic es shibiyim aracımda lpg mevcut arıza ışığı yanmasından sebep cihaza bağlattım çok yalın yakıt tüketim arızası verdi dahaönce bu arızayla karşılaşan arkadaş yardımcı olabilir mi
Nerede hangi cihaza bağlattınız? Bu arıza kodu universal cihazların verdiği koda benziyor. Bu tip cihazların tercümesi biraz kötü oluyor ama anladığım kadarıyla fakir karışım arızası gibi gözüküyor. Lpg ayarı yaptırdınız mı?

Benjo

0
Nerede hangi cihaza bağlattınız? Bu arıza kodu universal cihazların verdiği koda benziyor. Bu tip cihazların tercümesi biraz kötü oluyor ama anladığım kadarıyla fakir karışım arızası gibi gözüküyor. Lpg ayarı yaptırdınız mı?
Batman ilinde oto elektrik işi yapan bi yerde bağlattım lpg ci ışığın sebebini öğrenmek için yönlendirdi sonucu gösterince tekrar ayar için geldiğimde kendiside anlamadı daha tecrübelü bi usta muhtemelen fakir karışımı vermiş dedi ayar yaptı arıza ışığı şimdilik yanmadı normalde yanardı umarım yanmaz

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Batman ilinde oto elektrik işi yapan bi yerde bağlattım lpg ci ışığın sebebini öğrenmek için yönlendirdi sonucu gösterince tekrar ayar için geldiğimde kendiside anlamadı daha tecrübelü bi usta muhtemelen fakir karışımı vermiş dedi ayar yaptı arıza ışığı şimdilik yanmadı normalde yanardı umarım yanmaz
Arıza lambasını söndürdükten sonra Ltf sıfır olur. Zamanla tekrar artar %19'u geçtiği an tekrar arıza lambası yanar.
Fakir karışım daha çok lpg ayarı ile alakalıdır. 100 km. Benzinde kullanıp yakıt haritasının düzelmesi sağlanır. Ardından lpg ayarı yapılır. Uzun yol ve afr ayarıda yapılırsa tadından yenmez.

Faaliyet ayn-ı lezzettir...

Son düzenleme:

seckins33

Super Moderator
Yönetici
Ad Soyad
*
Aracınız
Civic FC5 2019
Düzgün bir ayar yapıldıysa arıza lambanız tekrar yanmaz. Bende aracımı ilk aldığımda arıza lambası yanıyordu, yapılan ayar sonrası dört yıl bindim arıza lambası hiç yanmadı.

LG-D802 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Düzgün bir ayar yapıldıysa arıza lambanız tekrar yanmaz. Bende aracımı ilk aldığımda arıza lambası yanıyordu, yapılan ayar sonrası dört yıl bindim arıza lambası hiç yanmadı.

LG-D802 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Bende bu hafta LPG ayarı yaptırmaya gideceğim oksijen sensörlerini değiştirdim sıfır aldım yine aynı fakir karışım hatası verdi umarım düzeltebilirler

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri