Nerede hangi cihaza bağlattınız? Bu arıza kodu universal cihazların verdiği koda benziyor. Bu tip cihazların tercümesi biraz kötü oluyor ama anladığım kadarıyla fakir karışım arızası gibi gözüküyor. Lpg ayarı yaptırdınız mı?2004 civic es shibiyim aracımda lpg mevcut arıza ışığı yanmasından sebep cihaza bağlattım çok yalın yakıt tüketim arızası verdi dahaönce bu arızayla karşılaşan arkadaş yardımcı olabilir mi
Batman ilinde oto elektrik işi yapan bi yerde bağlattım lpg ci ışığın sebebini öğrenmek için yönlendirdi sonucu gösterince tekrar ayar için geldiğimde kendiside anlamadı daha tecrübelü bi usta muhtemelen fakir karışımı vermiş dedi ayar yaptı arıza ışığı şimdilik yanmadı normalde yanardı umarım yanmazNerede hangi cihaza bağlattınız? Bu arıza kodu universal cihazların verdiği koda benziyor. Bu tip cihazların tercümesi biraz kötü oluyor ama anladığım kadarıyla fakir karışım arızası gibi gözüküyor. Lpg ayarı yaptırdınız mı?
Arıza lambasını söndürdükten sonra Ltf sıfır olur. Zamanla tekrar artar %19'u geçtiği an tekrar arıza lambası yanar.Batman ilinde oto elektrik işi yapan bi yerde bağlattım lpg ci ışığın sebebini öğrenmek için yönlendirdi sonucu gösterince tekrar ayar için geldiğimde kendiside anlamadı daha tecrübelü bi usta muhtemelen fakir karışımı vermiş dedi ayar yaptı arıza ışığı şimdilik yanmadı normalde yanardı umarım yanmaz
Düzgün bir ayar yapıldıysa arıza lambanız tekrar yanmaz. Bende aracımı ilk aldığımda arıza lambası yanıyordu, yapılan ayar sonrası dört yıl bindim arıza lambası hiç yanmadı.Batman ilinde oto elektrik işi yapan bi yerde bağlattım lpg ci ışığın sebebini öğrenmek için yönlendirdi sonucu gösterince tekrar ayar için geldiğimde kendiside anlamadı daha tecrübelü bi usta muhtemelen fakir karışımı vermiş dedi ayar yaptı arıza ışığı şimdilik yanmadı normalde yanardı umarım yanmaz
Düzgün bir ayar yapıldıysa arıza lambanız tekrar yanmaz. Bende aracımı ilk aldığımda arıza lambası yanıyordu, yapılan ayar sonrası dört yıl bindim arıza lambası hiç yanmadı.
LG-D802 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.