Bu kadar pahaliysa bi led lamba ben sokerim oyle binerim. Satarken geri takarim ne bu fiyat sanziman yaptiriyor millet bu parayaEkli dosyayı görüntüle 263862
Dediğim gibi sağ ledim yanmıyordu sanayide 2 elektrikçi baktı ikiside parçanın değişeceğini söyledi tamiri olmadığını söyledi parçada pahalıydı
Haftasonum boşken sökmeye kalktım sökerken gördüm ki kablosu kesilmiş ucu açıkta öylece orada sallanıyor bağladım ve çalışmaya başladı
Uzun lafın kısası iki tane elektrik ustasının göremediği şey buymuş bir kablonun bağlı olmaması...
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Geri dönüş için teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 263862
Dediğim gibi sağ ledim yanmıyordu sanayide 2 elektrikçi baktı ikiside parçanın değişeceğini söyledi tamiri olmadığını söyledi parçada pahalıydı
Haftasonum boşken sökmeye kalktım sökerken gördüm ki kablosu kesilmiş ucu açıkta öylece orada sallanıyor bağladım ve çalışmaya başladı
Uzun lafın kısası iki tane elektrik ustasının göremediği şey buymuş bir kablonun bağlı olmaması...
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
bende tam olarak öyle yaptım. tek bir ledim kırıldı servis 3500 tl istedi. çıkmacıda da 800 tl istedi. 6 ay önce. bende diğerinin bağlantı kablosunu söktüm öyle kullanıyorum.Bu kadar pahaliysa bi led lamba ben sokerim oyle binerim. Satarken geri takarim ne bu fiyat sanziman yaptiriyor millet bu paraya