Selamlar, öncelikle böyle derli toplu bir konu bulamadığım için açmak istedim. Konu yeri olarak bir yanlışlık ya da buna benzer bir konu var ise moderatorlerden ricam konuyu taşımalarıdır.
Bu başlık altında güncel periyodik bakım ya da giderdiğimiz arızalar ile ilgili bilgi ve fiyat paylaşımında bulunursak Honda sahibi arkadaşlarımıza ya da Honda sahibi olmak isteyen arkadaşlarımıza fayda sağlayacağı kanaatindeyim. Böylelikle şehirlerarası ve hatta şehir içi yetkili servis - özel servis bakım - arıza fiyatlarını görmüş ve kıyaslamış olabiliriz.
02.06.2018 tarihi itibariyle Ankara'da bir özel serviste yaptırdığım 60.000 km bakımı ve ufak birkaç işlem ile ilgili faturayı aynen paylaşıyorum. Arabam 2011 model Honda Civic 1.6 i-Vtec Elegance Otomatik Benzin/Lpg.
Yağ 140 tl
Yağ filtresi 30 tl
Hava filtresi 30 tl
Polen filtresi 30 tl
Bujiler (platinyum) 220 tl
Ön fren balatası 95 tl
Ön diskler tornaya girdi 80 tl
Sol ön davlumbaz tamiri 40 tl
Harici malzeme tırnak kelepçe 40 tl
Silecekler değişti 45 tl
İşçilik 200 tl
Toplam: 950 TL
Ayrıca pazartesi günü için Honda Bora'dan otomatik şanzıman yağı değişimi ile ilgili randevu aldım, fiyat 350 lira civarıydı tekrar güncelleme yaparım.
Bu başlık altında güncel periyodik bakım ya da giderdiğimiz arızalar ile ilgili bilgi ve fiyat paylaşımında bulunursak Honda sahibi arkadaşlarımıza ya da Honda sahibi olmak isteyen arkadaşlarımıza fayda sağlayacağı kanaatindeyim. Böylelikle şehirlerarası ve hatta şehir içi yetkili servis - özel servis bakım - arıza fiyatlarını görmüş ve kıyaslamış olabiliriz.
02.06.2018 tarihi itibariyle Ankara'da bir özel serviste yaptırdığım 60.000 km bakımı ve ufak birkaç işlem ile ilgili faturayı aynen paylaşıyorum. Arabam 2011 model Honda Civic 1.6 i-Vtec Elegance Otomatik Benzin/Lpg.
Yağ 140 tl
Yağ filtresi 30 tl
Hava filtresi 30 tl
Polen filtresi 30 tl
Bujiler (platinyum) 220 tl
Ön fren balatası 95 tl
Ön diskler tornaya girdi 80 tl
Sol ön davlumbaz tamiri 40 tl
Harici malzeme tırnak kelepçe 40 tl
Silecekler değişti 45 tl
İşçilik 200 tl
Toplam: 950 TL
Ayrıca pazartesi günü için Honda Bora'dan otomatik şanzıman yağı değişimi ile ilgili randevu aldım, fiyat 350 lira civarıydı tekrar güncelleme yaparım.
Son düzenleme: