Merhaba arkadaşlar,bayiler al satın önüne geçmek için 6-8 ay gibi satılamaz sözleşmesi yaptıklarını söylediler,bunun hukuki bir bağlayıcılığı var mı? Konuya vakıf arkadaşlarımın bilgisini rica ediyorum.
Maalesef karaborsacılıktan/fırsatçılıktan para kazandım zannedenler kazandıklarının kat kat fazlasını ülkedeki enflasyon ve hayat pahalılığı ile ödüyor.Bu konuda tek diyecegim sey devletin seyirci olmayip olaya el atip vakif olmasidir. Bana kalsa Doviz cikisini engellemek ve milli servete sahip cik projesinden zorunlu 1 yil satilamaz devredilemez serri koydururdum.
Eskiden bir arabaya en az 5-10 yil kullanirdik ne degisti ki cabuk sikilma luksumuz oldu ?
Bu al satciligi meslek haline getirenler cok, bir arkadasim 181 e Megane 1.3 manuel joy aldi daha teslim almadan 25 30 bin kar yaptim diyo.
Almadan satiyoruz arabalari..
Arkadaslar bu bir aractir ticari amacla kar getirmez eskidendi o keyfini surun.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Kulaktan kulağa söylene gelen bir laf değil,araç için konuştuğum bayinin şartı,siz karşılaşmamış olabilirsiniz ama şuan işler malesef genelde böyle yürüyor,arz patlaması bunu doğurdu.Şehir efsanesi...
O değilde yetkili bayi personelinin bu şekilde cümleler kurabilmesi, manipülasyon yöntemlerini kullanması garip değilmi