Hocam bu son depom 34-35 lt arasi aldim shellden 3.04 tl den, yilbasinda nisanlimin yanina gittim trabzona suan trabzondan samsuna dondum depo belki cok az daha giderdi ama kasmadim 350 km civarlarinda bitti. Faturasi arabada isteyen olursa atarim.
Ekli dosyayı görüntüle 249850
Bu kullanimimda 300 km uzun yol, 50 km si trabzonda sehir ici. Uzun yolda 90-100 km arasinda kullandim eco acik hafif hafif hizlandirdim buzlanma filan vardir diye basmadim ordu ve giresunda mecburi olarak sehir ici hiz limiti var 70-80 i asmadim, az bastigimi sundan anlatabilirim surekli vtec teklemesi yasadim aracta. Hic durmadim desem yeridir. Gece gittim geldim. Her dis 50 km gitti hava sicakligi 6-10 derece arasiydi. Sehir icinde trabzonda park halinde 20 dk rolantide calisti. Cevre yolundan ise biraktim nisanlimi. Donerken 340 km da isik yakti ne kadar daha giderdi bilmiyorum tabi. Donerken aytemizden aldim trabzonda uygun lpg yok pek, aytemiz de her diste 50 km gidiyor shellin bi espirisi yok bence kisin. Az yakiyor diyenleri bilemiyorum ama benim arac yakiyor be kardesim. Benzine aldim donerken bakayim kac yakiyor gostergede doye arac benzindede 110 la 6-7lt gosteriyor bilemedim acikcasi hava soguklugundan mi nedir. lpg hickimse denetlemiyor baska bir konuda anlatmistim detayli lpg de kisin shell bile cok gitmiyor onu goruyorum. Benim oldugum bolgede lpg cok kalitesiz olabilir bilemiyorum ama bizim araclarimiz az yakmiyor buna eminim. Yada arkadaslar hic egim olmayan arazide kullaniyor ve yakitlari lpg olarak bizim aldigimizdan daha kaliteli.
Devlet suanda otv den almadigini akaryakittan ve diger kalemlerden kar etmeye calisiyor, malesef vergiyle gecinen bir ulkemiz var. Sana katilsamda suan isyan etmemizin hicbir faydasi olmayacak arabandan keyif almaya bak insan taktikca daha cok uzuluyor. Sen yine de lpg de bin aracina az da olsa arada kar var benzine oranla.
iPhone cihazından
CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.