Civic EK Benzin Filtresi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alista
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
Altan Şen
Aracınız
Civic EK
Selamun Aleyküm

Ankara'dan Erzurum'a yarın yola çıkmam lazım. Bir aracı kontrol edeyim yağını suyunu. Benzin filtresinden yakıt kaçırdığını gördüm 15 saniyede 1 damla akıyor neredeyse.

Yolculuğum için sıkıntı olur mu?

Sızıntıya ait video linki : https://streamable.com/mihll0

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Ad Soyad
Özkan albayrak
Aracınız
Civic aracım yok
Farklı bi marka model araçta yağ filtresini servis değişmeyip yağ filtresini parçalamıştı arkadaş ve parçalar motora karışıp motor yemişti demek istediğim sadece benzin kaçağı olarak görme belki contadan falandır basittir ama farklı bi problem varsa eğer daha büyük problemler yol açabilir diye düşündüm

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ad Soyad
Altan Şen
Aracınız
Civic EK
Farklı bi marka model araçta yağ filtresini servis değişmeyip yağ filtresini parçalamıştı arkadaş ve parçalar motora karışıp motor yemişti demek istediğim sadece benzin kaçağı olarak görme belki contadan falandır basittir ama farklı bi problem varsa eğer daha büyük problemler yol açabilir diye düşündüm

Tabii haklısınız sadece yola çıkmam acele olduğu için sordmuşum. Günün sonunda fazlasıyla kaçırıyor ve benzin yanıcı bir madde allah korusun bambaşka şeyler olabilir

Ad Soyad
Özkan albayrak
Aracınız
Civic aracım yok
Allah korusun dikkatli olun hayırlı yolculuklar şimdiden

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Selamun Aleyküm

Ankara'dan Erzurum'a yarın yola çıkmam lazım. Bir aracı kontrol edeyim yağını suyunu. Benzin filtresinden yakıt kaçırdığını gördüm 15 saniyede 1 damla akıyor neredeyse.

Yolculuğum için sıkıntı olur mu?

Sızıntıya ait video linki : https://streamable.com/mihll0

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Ve aleykümselam
Benzin çok yanıcı bir maddedir. Uzun yolda alev alır ise Allah muhafaza daha büyük problemler oluşturur. Problemi giderip yola çıkmanızı öneririm. Görünen birşey olduğu için müdahalesi kolay olur.

Ad Soyad
Altan Şen
Aracınız
Civic EK
Ve aleykümselam
Benzin çok yanıcı bir maddedir. Uzun yolda alev alır ise Allah muhafaza daha büyük problemler oluşturur. Problemi giderip yola çıkmanızı öneririm. Görünen birşey olduğu için müdahalesi kolay olur.
Çok teşekkürler söylediğiniz gibi problemi giderip yola çıkacağım.

Geri