Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçen hafta 10.000 bakımına gittim hayırlısıyla. 360 TL verdim.
O esnada makyajlı kasa muhabbetini yaptılar hakko abinin dediği gibi sadece ön panjur değişecekmiş.
Bir de emniyet kemeri takılı değilken veya çıkartırken sizde farketmişsinizdir tak diye aracın direğine çarpıyor. Ve orayı zamanla yıpratıyor. Orası için de bir değişiklik olacakmış. Ben oraya tabure ayaklarına falan takılan yapışkanlı süngerlerden taktım. Artık zarar vermiyor oraya.
Yeni body kit'in hemen piyasaya gireceğini sanmıyorum. 1-2 ay araçtan sonra piyasaya girecektir. Ya da direk yurt dışından satın alıp getirmeniz gerecektir. Yalnız arkadaşlar uyarınca dikkatimi çekti aracın ön tarafından çekilen fotoğrafı makyajlı kasaya ait, ama arka taraftan çekilen fotoğraf ise makyajsız kasaya ait.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.