Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bütün USB kabloları çakmak girişine topladık!
1. anahtar: ön kamera veya arka kamera seçimi
2. anahtar: ön kameraya voltajı kesiyor. sürekli voltaj giderse kamera ısınıp bozulabilir.
bu anahtar aynı zamanda Navitech 8 inch ekrana ön kamera veya arka kamera görüntüsünün
gönderilmesini sağlıyor.
Bunu en iyi anlatabilme yolu video çekmek. Yazı ile biraz zor.
[quote author=sk67a link=topic=138.msg1333#msg1333 date=1391812844]
2. anahtar: ön kameraya voltajı kesiyor. sürekli voltaj giderse kamera ısınıp bozulabilir.
bu anahtar aynı zamanda Navitech 8 inch ekrana ön kamera veya arka kamera görüntüsünün
gönderilmesini sağlıyor.
[/quote]
Gayet iyi anlatim sıkıntı yok peki onlari oraya baskasi mi monte etti yoksa siz mi baya orjinal görünüyor o nedenle merak ettim sanki fabrikadan o sekilde cikmis gibi görünüyor dügmeler
[quote author=Attila Khan link=topic=138.msg1349#msg1349 date=1391851675]
[quote author=sk67a link=topic=138.msg1333#msg1333 date=1391812844]
gönderilmesini sağlıyor.
[/quote]
Gayet iyi anlatim sıkıntı yok peki onlari oraya baskasi mi monte etti yoksa siz mi baya orjinal görünüyor o nedenle merak ettim sanki fabrikadan o sekilde cikmis gibi görünüyor dügmeler
[/quote]
Umraniye'deki Navitechcim Talat Bey bayagi emek harcadi; o sekilde monte etti. El emegi.
USB uzatma kablosunu 3 metre
aldik; kol dayamadaki USB
cikis yetersiz kaldi; iphone4
calismadi. Simdi 1.8 metre
USB uzatma kablosu aldim.
Hafta ici kabloyu degistirecegim.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.