- Ad Soyad
- İBRAHİM ÇAKICI
- Aracınız
- Civic FE1 2021
Tskr ederim bugun montajini yaptim gercekten cok basit urunde cok guzel hem acma hem kapama yapiyor umarim uzun omurlu olur.Kardeş, ben bu modülü aldım ve taktım. Çok kullanışlı oldu. Aldığın arkadaş şema göndermiştir 10 dk da takılıyor, merak ettiğin varsa sor cevaplarım. Ekli dosyayı görüntüle 263468
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Tskr ederim bugun montajini yaptim gercekten cok basit urunde cok guzel hem acma hem kapama yapiyor umarim uzun omurlu olur.
Neden ki ?Bir süre sonra anahtardan camları açayım dediğinizde ön sağ camı açarken bir miktar açıp arka cama geçecek haberiniz olsun
Neden ki
Iade etmeyi degistirmeyi denedinizmi pekiHocam aldığınız modülden ben de kullandım.Bir arkadaşımda kullandı aracında.Aynı problem ikimizde de oldu.Ürüne bakınca aynı satıcıdan aldığınızı görüyorum.Şansınıza artık
Iade etmeyi degistirmeyi denedinizmi peki
Dedigin olay taktiktan 2 gun sonra oldu sag on cami yarim acti sadece diger camlarda sorun yoktu ama duzeldi sonra suan icin hicbir sikinti yok şükür umarim da olmazSatıcı iade ve değişime pek yanaşmadı hocam. Wd 40 sıkın cam fitillerine düzelir dedi.Bu sözü bitirdi zaten her şeyi.Nasip belki siz uzun süre kullanırsınız.